Da li je prepoznajete? Ovako danas izgleda čuvena “Dadilja”

Članak objavljen: 27.09.2015 u 20:00 časova

Foto: Promo

Sa 20 godina imala je malu ulogu u “Groznici subotnje večeri”, ali Fren Drešer nam je najpoznatija po glavnoj ulozi u komičnoj seriji “Dadilja” – kao otkačenu dadilju iritantnog glasa, očajnog smisla za modu i jedninstvenog šarma.

Od emitovanja te serije prošlo je 20-ak godina, Fren je posle toga imala i projekte “Život sa Fren” i “Srećno razvedeni”, a danas ima 57 godina i izgleda ovako.

Osim što je nabacila malo bora i koji kilogram, atraktivnu glumicu ćete bez greške prepoznati po zločestom osmehu, ali taj osmeh krije i mnogo mračnog iskustva.

Foto: Guliver/Getty

Mnogi znaju da je Fren 21 godinu bila udata za scenaristu, producenta i glumca Pitera Marka Džejkobsona, s kojim je i kreirala “Dadilju”, a od kojeg se razvela 1999. pošto se ispostavilo da je on gej. No, nije joj to bila trauma – Fren je nakon toga postala velika LGBT aktivistkinja, a sa Džejkobsonom je ostala u dobrim odnosima i na profesionalnom i na privatnom planu (samo se setite “Srećno razvedenih”).

Međutim, mnogo strašnija stvar joj se desila 1985. kada su dvojica pljačkaša upala u njen i Džejkobsonov dom, napali je i silovali, posle čega dugo nije mogla da se oporavi.

Još jedan veliki životni udarac dobila je 2000. godine, kad joj je dijagnostifikovan rak materice.

- Ceo moj život bio je u menjanu negativnog u pozitivno – navela je u svojoj knjizi glumica koja se prošle godine udala za naučnika Šivu Ajaduraija.

Izvor: 24sata

Povezane vesti:

Sećate se Sandokana? Ovako danas izgleda!
Preminula zvezda serije “Dadilja”
Ovako danas izgledaju zvezde serije “Hana Montana”
Lepotica iz “Tvin Piksa” danas je neprepoznatljiva (VIDEO)

Ostavi komentar