Dejvid Švimer: Neće biti snimanja novih “Prijatelja”

Članak objavljen: 19.01.2016 u 17:00 časova

Predstojeće okupljanje glumačke ekipe jedne od najgledanijih TV serija “Prijatelji” izazvalo je pravu euforiju među fanovima jer se mnogi nadaju da će u dvosatnom specijalu biti prikazane nove dogodovštine nerazdvojnog društva iz kafića Central Perk.

Međutim, kako stvari stoje, čini se da na malim ekranima ipak nećemo ponovo videti Rejčel, Moniku, Fibi, Džoija, Čendlera i Rosa.

Američki glumac Metju Peri je već najavio da neće prisustvovati snimanju pomenutog TV specijala zbog obaveza na novom pozorišnom projektu. Ubrzo nakon toga, oglasio se i njegov kolega Dejvid Švimer koji je javnosti jasno dao do znanja da se glumci okupljaju isključivo u čast reditelja Džejmsa Berouza i da to ne podrazumeva neki vid nastavka serije “Prijatelji”.

“Ovo nije snimanje novih ‘Prijatelja’. Okupićemo se da bismo odali počast Džejmsu Berouzu kojeg volimo i vrlo sam uzbuđen što sam deo ovoga. Kolege iz drugih TV serija poput ‘Frejzer’, ‘Čirs’ i ‘Vil & Grejs’ takođe će se potruditi da dođu i učestvuju u specijalu. Reč je o neverovatnom reditelju koji je dao doprinos u definisanju komedije u ovoj zemlji u poslednjih 40 godina i zato ga volim“, izjavio je Švimer u intervjuu za E! Online.

Izvor: Klix.ba/lepotaizdravlje.rs
Foto: PrintScreen

Povezane vesti:

Koliko zarađuju najplaćenije TV zvezde
Fanovi otkrili smešnu grešku u “Prijateljima” (VIDEO)
Greška u “Prijateljima” koju sigurno niste ni primetili (VIDEO)
Razotkrivena najveća misterija serije “Prijatelji”

Ostavi komentar