Đina Rodrigez oduševljena sa Britni Spirs

Članak objavljen: 14.11.2015 u 17:00 časova

Foto: Instagram

Zvezda serije “Devica Džejn”, Đina Rodriguez, dobila je priliku da pleše sa svojom omiljenom pop divom, Britni Spirs,  na snimanju novih epizoda hit serije.

“Ne mogu vam reći kako i zašto, ali otkriću vam da sam plesala sa njom”, rekla je 31-ogodišnja dobitnica Zlatnog globusa, o tome kako se provodila sa pop zvezdom na snimanju. “Sada sam bolja osoba zbog toga. Juče su ispunjeni mnogi snovi iz mog detinjstva”, dodala je Đina i rekla da je kao šesnaestogodišnjakinja sanjala da bude Britni. “Neverovatna je, zaista neverovatna žena, preslatka i predobra”, kaže glumica.

Britni će u hit seriji igrati samu sebe, a pritom je i zakleti neprijatelj Rogelia De La Vege, koga glumi neponovljivi Džejmi Kamil.

Glavna glumica serije je o pop divi još i rekla: “Zaista nosi komediju u sebi. A naći se licem u lice sa Džejmijem je definitivni izazov za komičarke jer je on tako neverovatan. Ona je bila dostojna i još više od toga. Ona je veoma, veoma dobra”.

Pevačica će se pojaviti u petoj epizodi serije, a premijera druge sezone je ovog ponedeljka na televiziji CW.

Britni je i dalje zauzeta koncetima u Las Vegasu, koji se nastavljaju 14. oktobra, ali i snimanjem novog albuma, o kome je nedavno izjavila: “Radim sa neverovatnim ženama na albumu. Imaćemo i balade i brze pesme – zabavne, ženske, seksi stvari”.

Izvor: Tračara

Povezane vesti:

Hana Marej: “Igra prestola” je za mene dragoceno iskustvo
Stana Katić više neće igrati u seriji “Kasl”
Pogledajte novi trejler za šestu sezonu „Igre prestola“! (VIDEO)
Ovo sigurno niste znali o seriji “Igra prestola”!

Ostavi komentar