Dva i po muškarca: Alan otkrio sve Čarlijeve tajne

Članak objavljen: 25.03.2015 u 21:07 časova

Američki glumac Džon Krajer, koji je slavu stekao ulogom Alana Harpera u seriji “Dva i po muškarca”, otkrio je u svojim memoarima da je na nagovor kolege Čarlija Šina počeo da se “druži” sa prostitutkama.

Knjiga memoara Džona Krajera pod nazivom “So That Happened” biće objavljena 7. aprila, a po svemu sudeći glumac je veliki deo ovog štiva posvetio svom nekadašnjem kolegi iz serije “Dva i po muškarca”.

Tako je Krajer opisao kako se Šin koristio raznim ludorijama ne bi li naterao producente da mu povećaju honorar, i u tome je često uspevao, ali je i konstatovao da je glumčev sunovrat započeo onog momenta kada ga je druga supruga Deniz Ričards ostavila.

Krajer je objasnio da je Čarli na početku snimanja serije “Dva i po muškarca” bio “srećno oženjen, trezan i trezven muškarac”, ali da su njegove nevolje počele već na snimanju druge sezone serije, kada se rastao od glumice Deniz Ričards s kojom ima dve ćerke.

Baš u to vreme i Krajer je doživeo krah u svom braku, pa mu je Šin dao nekoliko saveta kako da, što bezbolnije, prebrodi emotivnu krizu.
- Razgovarali smo o prostitutkama, a Čarli mi je predložio nekoliko sajtova na kojima su se nudile te usluge, i ja sam ih koristio - otkrio je glumac.

Međutim, nakon što se kratko “družio” sa prostitutkama, Džon Krajer je počeo da se zabavlja sa jednom mladom i perspektivnom glumicom, koju je jednom prilikom i doveo na snimanje serije.

Tada se ispostavilo da se i Šin u prošlosti zabavljao s istom devojkom, ali je odlučio da je ostavi kada je odbila da učestvuje u “trojci”.

- Čak i uprkos njegovom sunovratu, nestabilnom braku, stalnim krivičnim prijavama protiv njega, i uprkos tome da je tada mogao da završi iza rešetaka, Čarli Šin je uvek uspevao da dobije tri puta veći honorar po epizodi nego što sam ja dobijao - otkrio je ovaj glumac i još jednom potvrdio Čarlijev status lošeg momka Holivuda.

Izvor: Blic
Foto: Sipa

Povezane vesti:

Koliko zarađuju najplaćenije TV zvezde
Tajna vredna milione dolara
Slavni glumac u velikim finansijskim problemima
Vremeplov: Kako danas izgleda zgodna Kendi iz “Dva i po muškarca”?

Ostavi komentar