Dženi Gart: Tori i ja smo kao sestre, divno je raditi sa njom

Članak objavljen: 10.06.2014 u 21:12 časova

Tori Speling i Dženi Gart ponovo su na televiziji i dokazuju da je umetnost često imitacija života. Zvezde nekada veoma popularne tinejdžerske serije “Beverli hils”, koje su gledaoci upoznali kao Donu i Keli, sada igraju u “Misterioznim devojkama”, novoj detektivskoj komediji kanala Ej-Bi-Si femili koja će startovati 25. juna.

Gartova igra Čarli, domaćicu i majku, dok je Spelingova u ulozi Holi i čezne za slavnim danima iz devedesetih godina kada je bila starleta u detektivskoj seriji na televiziji. Život će im se okrenuti naglavačke kada Nik (igra ga Migel Pincon), svedok pravih a ne ekranizovanih zločina, bude izrazio želju da o tome govori jedino sa njima dvema. Bivše prijateljice, koje vole da se odevaju u drečavu garderobu i nove ogromne šešire, moraju ponovo da se ujedine i stave na probu svoje veštine stečene dok su rešavale TV zločine. Gartova i Spelingova su ujedno i izvršni producenti serije.

- Obožavala sam da radim sa Tori, a tako je i sada. Dobro se poznajemo, kao sestre smo, pa je divno imati na setu nekoga ko je uvek tu da ti čuva leđa. Obe se zaštitnički ponašamo jedna prema drugoj – otkrila je Gartova.

Izvor: Novosti

Povezane vesti:

Letnje osveženje: Zvezda serije “Beverli Hils” promenila lični opis
Zvezda “Beverli Hilsa” u dugovima do guše
Ljubav na setu: Dona bila u šemi sa pola “Beverli Hilsa”
Od stare slave se ne živi: Serija Tori Speling pravi je promašaj

Ostavi komentar