Evo zašto se Čarli Šin nije pojavio u poslednjoj epizodi serije “Dva i po muškarca” (VIDEO)

Članak objavljen: 22.02.2015 u 13:49 časova

Dugoočekivana poslednja epizoda serije “Dva i po muškarca” prikazana je pre dva dana. Iako se spekulisalo da će se u njoj pojaviti Čarli Šin, do toga ipak nije došlo.

Producent serije Čak Lori objasnio je da se glumac sam odustao od učešća u završnici serije.

- Znam da su mnogi od vas razočarani što niste videli Čarlija u finalnoj epizodi. Njemu je ponuđena uloga. Naša ideja bila je da se on pojavi u poslednjoj sceni ispred vrata, da pozvoni, da se potom okrene i pogleda u kameru, i da održi tiradu o zloupotrebi narkotika. Čarli bi onda objasnio kako je droga opasna za prosečne ljude, kao i da je on daleko od prosečne osobe, da je nindža ratnik sa Marsa, da je nepobediv. I onda bi pao klavir na njega. Mi smo mislili da je to smešno, ali on nije – rekao je Lori.

Ešton Kučer je zamenio Šina u poslednje dve sezone serije
- Umesto toga, on je od nas želeo da napišemo scenario za scenu koja bi najavila njegov povratak na televiziju, i to u komičnoj seriji pod imenom “The Harpers”, u kojoj bi igrali Čarli Šin i Džon Krajer. Mi smo mislili da je i to smešno – zaključio je producent.

Poslednja epizoda uspešne humorističke serije “Dva i po muškarca” emitovana je 19. februara a nju je pogledalo oko 10 miliona ljudi.

Pogledajte kako je izgledala završna scena u seriji:

Izvor: Blic
Foto: Sipa

Povezane vesti:

“Vesela ljubav”: Od seksa bez obaveza do braka!
Koliko zarađuju najplaćenije TV zvezde
Zvezda serije “Vesele sedamdesete” pokazala trudnički stomačić
Zvezde serije “Vesele sedamdesete” očekuju drugo dete

Ostavi komentar