Glumica golotinjom spašava ugrožene životinje u Kini

Članak objavljen: 01.07.2016 u 10:43 časova

Foto: Guliver/Getty

Pamela Anderson (48) na službenoj internet stranici za čak 500 dolara prodaje personalizirano izdanje “Plejboja” čiju naslovnicu krasi, a novac će dati za životinje u Kini kojima i ove godine preti pokolj zbog festivala Yulin.

Holivudska glumica, koja se devedesetih godina proslavila ulogom u seriji “Čuvari plaže”, obožavateljima nudi opciju da sami izaberu kome žele da posvete specijalno izdanje kultnog časopisa za muškarce, a ona će ga lično potpisati. Prsata seks-bomba je bila poslednja ljepotica koja je za američki Plejboj iz januara/februara ove godine pozirala naga. Magazin će ubuduće izlaziti bez potpune golotinje.

Anderson se ovom akcijom pridružila kolegama Metu Dejmonu (45) i Hoakinu Finiksu (41), koji se bore za spas kineskih mačaka i pasa. Procenjuje se da će u provinciji Guangxi zbog tradicionalnog festivala Yulin povodom letnog solsticija umreti barem 10.000 životinja.

- Deru im kožu na živo, bacaju ih u kipuću vodu dok još dišu, kradu ljudima ljubimce iz dvorišta zbog varvarskog uverenja da će, pojedu li pseće meso, biti zdraviji tokom zime. Ovo se ne sme dešavati u 21. veku bez obzira na to što im je to tradicija već 400 godina - izjavila je ljutita Pamela.

Glumica je već godinama aktivna u PETA-i i nebrojeno puta je pozirala gola samo kako bi spasila životinje od smrti.

Foto: PrintSCreen / http://www.pamelaandersonfoundation.org/

Izvor: 24sata.hr

Povezane vesti:

Glumica otkrila s kim je sve imala seks tokom snimanja serije
Pamela Anderson ponovo čuva plažu
Zvezda serije “Čuvari plaže” ponovo naga na naslovnici
Ovako danas izgledaju zvezde serije “Čuvari plaže”

Ostavi komentar