Kraj nakon 12 godina: Završena serija “Dva i po muškarca”

Članak objavljen: 20.02.2015 u 17:13 časova

Nakon 12 godina mreža Si-Bi-Es (CBS) prikazala je sinoć poslednju epizodu svoje hit serije “Dva i po muškarca“.

Prepuna šala i dosetki o genitalijama i telesnim izlučevinama, serija je počela da se emituje 22. septembra 2003. godine. Priča se vrtela oko Čarlija (Šin), hedoniste i frilens pisca džinglova koji živi opuštenim i raskalašnim životom u svojoj luksuznoj kući na plaži, a kojem se pridružuje njegov brat Alan (Džon Krejer), kompulsivno uredan kiropraktičar koga je žena napustila, te Alanov sin Džejk, ne preterano bistar kilnac opsednut hranom (Angus T. Džons).

U poslednjoj sezoni Džejk, koji je u međuvremenu stasao u odraslog tinejdžera, napustio je seriju.

Šin je izbačen iz serije u martu 2011. zbog “skandaloznog ponašanja” i vređanja kreatora sitkoma Čaka Lora.

Njegov lik je na početku naredne sezone “sahranjen” (poginuo je u pariskom metrou), a glavno mesto u seriji preuzeo je Ešton Kučer, u ulozi Voldena, mladog internet milijardera, koji usvaja dečaka. Tako priča u seriji opet odgovara naslovu.

U prošlonedeljnoj epizodi, Alan je zaprosio Lindzi (Kortni Torn-Smit) koja je, konačno, pristala da se uda za njega, a Volden je to umalo učinio sa Mekmartinovom (Megi Loson), seksi socijalnom radnicom koja mu je pomogla oko usvajanja.

Iako su mnogi očekivali da će se Čarli Šin pojaviti u poslednjoj epizodi, to se ipak nije desilo. Tvorci serije kažu da je Šinu bilo ponuđeno da se još jednom pojavi u seriji, ali da je on to odbio jer nije bio zadovoljan scenarijom.

Izvor: Tanjug
Foto: Promo

Povezane vesti:

“Vesela ljubav”: Od seksa bez obaveza do braka!
Koliko zarađuju najplaćenije TV zvezde
Zvezda serije “Vesele sedamdesete” pokazala trudnički stomačić
Zvezde serije “Vesele sedamdesete” očekuju drugo dete

Ostavi komentar