Ljubav na setu: Dona bila u šemi sa pola “Beverli Hilsa”

Članak objavljen: 11.10.2015 u 14:00 časova

Foto: Guliver/Getty

Glumica Tori Speling, napoznatija po ulozi Done u tinejdžerskoj seriji „Beverly Hills, 90210“ otkrila je da je tokom snimanja serije spavala s dvojicom kolega. Potvrdila je dugogodišnje pretpostavke i odmah priznala da je jedan od srećnika njen bivši dečko Brajan Ostin Grin, bivši suprug glumice Megan Foks.

Iako prvo nije želela da otkrije ko je drugi srećnik s kojim je bila intimna, voditelj je naveo Tori (42) da prizna da je to bio Brendon, odnosno glumac Džejson Pristli, piše US Weekly.
“Dogodilo se van seta. To je bila naša verzija letnje romanse – 90210 verzija. I to je bilo to. Posle toga smo ostali dobri prijatelji”, izjavila je Speling.
Međutim, Džejson je na njenu izjavu odreagovao na Tviteru i to vrlo grubo za nekoga ko je igrao sladunjavog dobrog momka iz kraja, pa je na svom profilu napisao: „To se nikoga ne tiče.“

Glumica je progovorila i o vezi sa Grinom s kojim je bila u šemi i u seriji, otkrivši da je uz njega odrasla.
Priznala je i da je bila zaljubljena u kolegu Luka Perija koji je glumio tajnovitog Dilana, od čije su pojave na malom ekranu devojkama širom sveta klecala kolena. S njim se, rekla je, samo poljubila.

Foto: PrintScreen

Priznanje afere s Pristlijem Tori je umalo nadmašila otkrivši da je ona zaslužna što je Šenon Doherti (Brenda) otpuštena i isterana iz serije. Doerti je često upadala u nevolje i sa svima se svađala, pa je rad s njom postao nemoguć.
Nakon što se potukla s Dženi Gart koja je glumila Keli, Tori je iskoristila pogodnost što joj je producent serije Aron Speling otac i tražila da je otpusti.
“Je li ona bila loša osoba? Ne. Ona je bila jedna od najboljih prijateljica koje sam imala”, objasnivši da je Šenon bila loša kao koleginica.

Izvor: Net.hr

Povezane vesti:

Slavna glumica hrabro nastavlja borbu protiv raka
Letnje osveženje: Zvezda serije “Beverli Hils” promenila lični opis
Brajan Ostin Grin: Nismo planirali bebu, ali se to desilo
Zvezda “Beverli Hilsa” u dugovima do guše

Ostavi komentar