Molder i Skali ponovo na malim ekranima: Snima se nastavak kultne serije!

Članak objavljen: 19.01.2015 u 22:00 časova

Posle više od 10 godina, televizija “Foks” planira da vrati Moldera i Skali na male ekrane tako što će kultnu seriju “Dosije iks” dići iz mrtvih.

Jedan od čelnika ove televizije, Geri Njuman, potvrdo je da razmatraju mogućnost oživljavanje ove izuzetno popularne serije koja se prikazivala od 1993. do 2002. godine pod sloganom “istina je negde tamo”.

“Tačno je da smo razgovarali o novim epizodama ‘Dosijea iks’. Nadamo se da će se serija uskoro vratiti”, rekao je Geri.

Fokus serije je na specijalnim agentima FBI, Dejnom Skali (koju je igrala Džilijan Anderson) i Foksom Molderom (kog je igrao Dejvid Duhovni). Iako su fanovi očekivali film po ovoj seriji, to se nije desilo.

Iz televizije “Foks” su izjavili da traže nove scenariste i nove “ključne igrače”, ali im je takođe bitno da u nove epizode uključe Dejvida Duhovnija i Džilijan Anderson.

“Molder i Skali su bili jedni od najpopularnijih i najjačih televizijskih parova ikada. Iz ‘Foksa’ veruju da bi njihov povratak doneo veliki novac. Potrebno je samo da nađu dobre scenariste koji će osmisliti nove priče i oživeti staru slavu ove serije”, rekao je jedan od izvora bliskih čelnicima “Foksa”.

Izvor: Blic
Foto: SIPA

Povezane vesti:

Ponovo na ekranima: Gaga i u šestoj sezoni “Američke horor priče”
Previše botoksa ili…? Zvezda serije “Dosije X” ne stari
I CIA prati novu sezonu serije “Dosije X”
Prikazana prva epizoda novog serijala “Dosije X”

1 Komentar

  1. Daca je ostavio komentar 24/01/2015 u 12:06

    Super!Bilo bi odlicno da snimanje pocne sto pre.

Ostavi komentar