Nagrađivana serija ponovo na malim ekranima: ”Devojke” Lene Danam pokušavaju da se srede u 4. sezoni (video)

Članak objavljen: 20.11.2014 u 20:00 časova

HBO-va nagrađivana serija se u januaru vraća na male ekrane i obećava iste likove prepune mana koji prave gomilu novih pogrešnih koraka u svojim životima. Lena Danam donosi novo značenje frazi “razuzdane devojke”.

Premda se glavna protagonistkinja Hana seli u ni malo razuzdanu Ajovu, čini se da nju ništa ne može da spreči u komplikovanju života a ovog puta je u to upleten i čudni, plavi žele. U novom trejleru za četvrtu sezonu HBO-ve Emijem nagrađene serije “Devojke”, prikazano je kako ova ekipa iz Bruklina donosi nove loše odluke. Iako smo na pragu četvrte sezone, čini se da glavni likovi nisu postali ni malo mudriji niti pametniji ali u to se možemo uveriti od 12. januara kada je premijera 4. sezone.

Hana (Lena Danam) nastavlja sa ljubavnom zavrzlamom sa Adamom, uprkos selidbi u Ajovu na pohađanje kursa za pisce. Marni (Alison Vilijams) i dalje pokušava da postigne uspeh kao pevačica i tekstopisac dok je upetljana u vezu sa zgodnim Desijem. Džesa (Džemima Kirk) nastavlja sa hipokritičkim osuđivanjem svojih prijatelja iako je baš ona u najvećim problemima koje je sama stvorila. A Šošana (Zosja Memet) napokon završava fakultet i prelazi u “stvarni” svet, dok puna samopouzdanja nosi mini-suknje i bisere na intervjue za posao.

Osim dosadašnji sporednih uloga u kojima su Andru Ranels, Aleks Karpovski i Ebon Mos-Bakrak, u novih 10 epizoda ćemo videti i zvezde poput Zakarija Kvinta, Džilijan Džejkobs i Anu Gastejer. Možda će ovi novi likovi doneti devojkama toliko nephodnu mudrost.

Premijera 4. sezone serije “Devojke” je 12. januara 2015.

Izvor: HBO

Povezane vesti:

Fanovi otkrili smešnu grešku u “Prijateljima” (VIDEO)
Ovo svi pamte: Prva ženska tuča na malim ekranima (VIDEO)
Hana Marej: “Igra prestola” je za mene dragoceno iskustvo
Poginula zvezda serije “Girls”

Ostavi komentar