Nastavak serije “Uvod u anatomiju”: Šta se desilo Meredit Grej?!

Članak objavljen: 09.01.2016 u 18:45 časova

Fanovi serije “Uvod u anatomiju” moraju još malo da sačekaju do povratka svojim omiljenih lekara na male ekrane. A na kraju prošle sezone ostala su otvorena mnoga pitanja, poput onog – šta se desilo sa sestrom Ovena Hanta?!

Ipak, najveći šok za gledaoce je svakako najava novih epizoda, u kojima se vidi kako Meredit Grej leži na podu, prekrivena krvlju.

Da li je moguće da je autorka serije Šonda Rajms, nakon Patrika Dempsija, koji je igrao Mereditinog supruga Dereka Šeparda, odlučila da “smakne” i glavnu glumicu, Elen Pompeo? Baš kao što ubija jednog po jednog, za koga god se gledaoci vežu. Kao da mrzi sopstvene likove…

Prvi na listi “smaknutih” bio je lik Džordža O’Malija, kog je igrao Ti Ar Najts, a koji se našao već u prvoj sezoni u centru skandala, i to ne svojom krivicom. Naime, glumac Isaja Vašington uvredio ga je na račun seksualne orijentacije, zbog čega je izbačen iz serije lik Prestona Berka. U petoj sezoni i Najts je ispao iz glumačke postave tako što je brutalno ubijen, jer “sa Šondom Rajms nije našao zajednički jezik”.

Izi Stivens, koju je glumila Ketrin Hejgl, napustila je seriju nakon šest sezona, iako su problemi trajali još od četvrte, kada je lepa glumica javno kritikovala svoj lik, rekavši da nije dovoljno kvalitetno napisan, pa je čak i odbila nominaciju za Emi nagradu.

Sasvim sigurno jedan od najgorih poteza Rajmsove bilo je ubistvo Marka Slouna. Lik koji su žene obožavale, a igrao ga je Erik Dejn, u seriji je bio od druge sezone, a umro je u devetoj, od posledica pada aviona. U toj nesreći poginula je njegova voljena Leksi Grej, koju je igrala Kajler Li, a kao “opravdanje” za njen odlazak navedeno je to što je navodno želela više da se posveti porodici.

A onda, kada se zamalo provukla i sve joj je umalo oprošteno, rešila je da ubije Dereka Šeparda, jednog od dva najvažnija lika u seriji. Navodno je poginuo u saošbraćajnoj nesreći, a Patrik Dempsi još uvek nije otkrio zašto je napustio seriju, iako se šuškalo da se na poslu ponašao kao diva, zavodio koleginice, mada je najverovatnije da je bilo nemoguće da sarađuje sa Šondom Rajms, kao i ostali.

Tako, ne bi nas iznenadilo da Šonda zaista ubije Meredit. Saznaćemo od 18. januara, na Foks Lajfu.

Izvor: 24sata
Foto: Promo

Povezane vesti:

Fanovi razočarani: Glumica zauvek napustila seriju!
Devojke, udahnite duboko: Ovo su novi seksi doktori “Uvoda u anatomiju”
Ponovo zaljubljen: Doktor Šepard ima novu devojku
Ljubav jača od svega: Doktor Šepard se ipak ne razvodi?

Ostavi komentar