Nekada i sada: Ovako danas izgledaju zvezde serije “Seks i grad”

Članak objavljen: 15.03.2015 u 15:03 časova

Poslednja epizoda serije „Seks i grad“ emitovana je pre 11 godina. Glavne junakinje Keri, Šarlot, Samanta i Miranda danas su prave tete.

Sara Džesika Parker (Keri)

Sara Džesika Parker igrala je kolumnistkinju Keri, opsednutu cipelama, modom i muškarcima, a privatno je u braku s glumcem Metjuom Broderikom, rodila je jednog sina koji ima 13 godina, a dobili su i dve ćerke koje je na svet donela surogat majka.

Za koji dan Džesika puni 50 godina. Jedina je među koleginicama iz serije koja je karijeru nastavila na velikom platnu.

Sintija Nikson (Miranda)

Sintija je igrala sarkastičnu Mirandu, nezavisnu i ambicioznu advokaticu. Ova glumica je pre pet godina objavila da je biseksualna. Sa bivšim dečkom ima dvoje dece. U braku sa aktivistkinjom Kristin Marinjoni je dobila još jedno dete. Sintiji je pre devet godina postavljena dijagnoza raka dojke. Danas ima 48 godina.

Kristin Dejvis (Šarlot)

Kristin Dejvis je glumila šarmantnu Šarlot Jork. Ona je bila najkonzervativnija u grupi. Pre četiri godine je usvojila ćerku. Lečila se od alkoholizma, a danas ima 50 godina.

Kim Katral (Samanta)

Igrala je neobuzdanu “gutačicu” muškaraca Samantu Džons, opsednutu mladošću. U privatnom životu se udavala i razvodila tri puta. Najstarija je među koleginicama, ima 58 godina.

Izvor: 24sata
Foto: Sipa

Povezane vesti:

Razvod na način Keri Bredšo
Seks i grad saga: Ovako danas izgledaju frajeri iz kultne serije
Sećate se Sandokana? Ovako danas izgleda!
Glumac godinama bio zaljubljen u zvezdu serije “Seks i grad”

Ostavi komentar