Nešto je pošlo po zlu: Da li prepoznajete lepoticu iz “Tvin Piksa”?

Članak objavljen: 10.11.2014 u 20:00 časova

Za Larom Flin Bojl uzdisali su mnogi dok je glumila Donu Hejvord u kultnoj seriji ‘Tvin Piks’

Iako je nekad bila među najtraženijim glumicama, 44-godišnju Laru retko možemo videti u javnosti, a nažalost i na filmu ili TV-u.

Kako se nedavno pojavila vest o snimanju nastavka kultne serije, mnogi su se odmah zapitali hoćemo li videti neke od glavnih protagonista, između ostalih i Larinu Donu.

Prema nekim izvorima, autori serije David Linč i Mark Frost razmišljaju da ponovo angažuju Moiru Keli, koja je igrala Donu u prequel filmu Twin Peaks: Fire Walk With Me. Serija od devet epizoda trebala bi se početi prikazivati 2016. na Showtimeu, a kako se šuška, neke likove ponovo ćemo videti na malim ekranima.

O Lari se u poslednje vreme pak najviše pisalo zbog plastičnih operacija kojima se podvrgnula te tako potpuno promenila izgled. Nekad prekrasna glumica prefinjenih crta lica, danas je potpuno neprepoznatljiva.

U jednom ranijem intervjuu kazala je da se nimalo ne veseli starenju. “Mislim da mi ne preostaje puno vremena. Nema baš dosta uloga za žene koje nisu više u dvadesetima”, rekla je Lara.

Autor: tportal
Foto: JLP

Povezane vesti:

Stiže pojačanje: Monika u nastavku serije “Tvin Piks”
Lepotica iz “Tvin Piksa” danas je neprepoznatljiva (VIDEO)
Amanda Sejfrid u Tvin Piksu?!
Komplikacije na putu: Nastavak kultne serije “Tvin Piks” neće skoro

Ostavi komentar