Nove epizode serije “Dva i po muškarca”

Članak objavljen: 14.03.2015 u 21:03 časova

Od 16. marta na TV B92 počinje emitovanje desete sezone planetarno popularnog sitkoma “Dva i po muškarca”, komedije o muškarcima, ženama, seksu, upoznavanju, razvodu, odnosu sa emocionalno toksičnom majkom, samohranom roditeljstvu, novcu, ljubavi i prijateljstvu.

Eštona Kučera, već smo upoznali kao Internet milijardera Valdena Šmita, a nakon neuspelog pokušaja da se utopi u moru kada ga je supruga izbacila iz kuće. Suicidalni Valden naleće na kiropraktičara Alena Harpera koji je živeo sa svojim pokojni bratom (Čarlijem Šinom) i njegovim ispodprosečnim sinom tinejdžerskog uzrasta, Džejkom. Valden kupuje kuću i pozove Alena da ostane tamo i uprkos svojoj neuspeloj istoriji sa ženama, Alen neočekivano postaje mentor Valdenu, koji je ozbiljno ograničen iskustvom sa sastancima I viđanjima sa devojkama. I tako se Valden, Alen i Džejk prilagođavaju novom dnevnom rasporedu i stvaraju surogat porodicu koja obećava da će se u njoj osećati kao bolji ljudi.

Kakve sve avanture očekuju Valdena, Alana i Džejka… da li će Valden i dalje želeti da ostane singl, u kojoj se ulozi pojavljuje pevačica Majli Sajrus, kako Alan prolazi kroz raskide… saznajte u novim epizodama sitkoma “Dva i po muškarca”.

Izvor: B92
Foto: Promo

Povezane vesti:

“Vesela ljubav”: Od seksa bez obaveza do braka!
Koliko zarađuju najplaćenije TV zvezde
Zvezda serije “Vesele sedamdesete” pokazala trudnički stomačić
Zvezde serije “Vesele sedamdesete” očekuju drugo dete

Ostavi komentar