Okupljanje “Prijatelja” bez Čendlera

Članak objavljen: 16.01.2016 u 13:48 časova

Vest o konačnom okupljanju „Prijatelja“ brzo je pala u vodu. Glumac Metju Peri saopštio je da neće učestvovati u ponovnom zajedničkom pojavljivanju „Prijatelja“ na malim ekranima.

Da podsetimo, mreža NBC saopštila je ove nedelje da će se svi glumci iz originalne postave „Prijatelja“ okupiti kako bi snimili nove scene za specijal posvećen reditelju Džejmsu Barousu. Ovaj specijal biće emitovan 21. februara na NBC televiziji.

Metju neće učestvovati u tome jer je u Londonu gde priprema izvođenje predstave ’The End of Longing’, koja se igra od 2. februara. Čelnici NBC-a bili su obavešteni o ovome pre nego što su objavili vest o okupljanju“, navela je glumčeva portparolka Lisa Kasteler.

Ona je dodala da Metju eventualno može sam u Londonu da snimi nešto od materijala.

Drugim rečima, ovo nije okupljanje kakvom su se fanovi nadali“, zaključila je Kasteler.

NBC je najavio da će ovo biti prvi put da se originalna ekipa „Prijatelja“ zvanično okuplja još otkako su snimili poslednju epizodu pre 12 godina!

Met Leblank je radosnu vest objavio na Twitteru, a retvitovala ga je i Lisa Kudrou. Dženifer Aniston, Kortni Koks i Dejvid Švimer još uvek se nisu oglasili ovim povodom…

Izvor: Time/Lepota i zdravlje
Foto: PrintScreen

Povezane vesti:

Preterala s korekcijama: Zvezda serije “Prijatelji” se plaši starenja
Zvezda serije “Prijatelji” proglašena najlepšom ženom na svetu
Dženifer Aniston i dalje čuva garderobu iz “Prijatelja”
Zvezda serije “Prijatelji”: Dugo mi je trebalo da prihvatim sebe kakva jesam

Ostavi komentar