On je zaradio milione zahvaljujući samo jednoj ulozi

Članak objavljen: 19.06.2016 u 13:00 časova

Glumac Džeri Sajnfild je postao poznat zahvaljujući ulozi u TV seriji Sajnfild koja se prikazivala od 1989. do 1998. godine. Po završetku serije je nastavio da se bavi stand up komedijom, gostovanjima na televiziji i nastupima po klubovima. Glumio je samo u nekoliko filmova, najčešće samog sebe, a 2007. godine je producirao i dao glas u animiranom filmu “Bee movie”.

Kako piše magazin “Forbs” od sitkoma “Sajnfild” je u 2004. zaradio 267 miliona dolara. Džeri je navodno odbio ponudu od pet miliona po epizodi, za 22 epizode nastavka serije, to jest nove, 10. sezone. Od autorskih prava i stand-up nastupa godina 2005. je zaradio 60 miliona. Takođe, inkasirao je 10 miliona samo jer se pojavio u reklamama sa Bilom Gejtsom.

Od juna 2008. do juna 2009. Sajnfild je zaradio 85 miliona i postao je najplaćeniji komičar u periodu od 12 meseci. Pre tri godine, Forbs je pisao da je godišnja zarada glumca 32 miliona dolara, ali je on demantovao te navode.

Kada se sve sabere, Džeri Sajnfild je težak 800 miliona dolara, što je zaista neverovatno s obzirom da je serija koja ga je proslavila prestala da se prikazuje pre 18 godina, a on je dokaz da je nekim ljudima dovoljno da ubodu jedan dobar posao i obezbede i praunuke.

Izvor: Pink.rs/24sata.rs
Foto: Guliver/Getty

Povezane vesti:

Zvezda serije “Tračara” izgubila milione u borbi za starateljstvo i bankrotirala
“Vesela ljubav”: Od seksa bez obaveza do braka!
Slavna glumica hrabro nastavlja borbu protiv raka
Koliko zarađuju najplaćenije TV zvezde

Ostavi komentar