Koleginice u strahu od sukoba: Naja Rivera nova “Opaka služavka”

Članak objavljen: 20.02.2015 u 21:04 časova

Ljubitelji „Opakih služavki“, posebno muški deo, naoštrite oči – stiže opako zgodna Naja Rivera (28)! Nakon što je posle pete sezone dobila šut-kartu iz popularnog tinejdž mjuzikla “Glee” (zbog svađe s koleginicom Liom Mišel), pa je njena Santana Lopez izopštena iz šestog ciklusa, egzotična kalifornijska lepotica (poreklom iz Portorika) dobila je angažman u nadolazećoj trećoj rundi serije producentkinje Eve Longorije.

Zasad, doduše, samo kao gošća, ali ukoliko gledaoce „navuče“ na zgode i nezgode opakih devojaka s praherom, postaće njihova punopravna članica. Poverena joj je uloga kućne pomoćnice Bjanke u naizgled idiličnoj porodici s Beverli Hilsa. Međutim, zanosna „čikita“ ni ne sluti da joj poslodavci kriju strašnu tajnu, koja bi mogla da promeni i njen život.

„Radio Mileve“ iz „Opakih služavki“ prenose da Riverine buduće koleginice strahuju od eventualnog sukoba s glumicom problematičnog karaktera, koja je požurila da demantuje napise da se ponaša kao diva.

- Ma kakvi, jedino što, ukoliko mi nešto smeta, budite sigurni da ću vam to staviti do znanja. Zbog toga se tračevi na mene lepe kao čičak, ali uveravam vas da 99% toga nije istina. Nekad su laži na mene delovale frustrirajuće, ali u poslednje vreme ne uznemiravam se previše. Neka ljudi misle šta hoće - zaključila je Naja.

Izvor: Novosti
Foto: Promo

Povezane vesti:

Sećate li se “Moćnih rendžera”? I oni imaju svoje strahove!
“Očajna domaćica” zablistala na venčanju
Eva oduševila fanove: Kako zvuči hit Spajsica u telenoveli? (VIDEO)
Ikona stila: “Očajna domaćica” ostavila sve bez daha

Ostavi komentar