Ovo su misterije čak i za “Štrebere”

Članak objavljen: 09.11.2014 u 20:30 časova

U seriji “Štreberi” sve se vrti oko nauke. Ipak,  postoje misterije koje ni pametni Šeldon i Leonard ne mogu da reše. Predstavljamo vam neke od njih.

Da li će lift ikada biti popravljen?

U trećoj sezoni prikazivanja Štrebera, lift u Šeldonovoj zgradi prestao je da radi nakon Leonardovog eksperimenta sa roketnim gorivom. Od tada mnoge scene u ovoj seriji snimljene su baš na stepeništu. U nekoliko navrata Hauard je pokušao da popravi lift ali njegovi napori su ostali neuspešni.

Kako izgleda Hauardova majka?

Jedna od konstanti ove serije je da gledaoci nikada ne vide lik Hauardove majke već čuju samo njen glas. Samo u jednoj sceni do sada publika je mogla da vidi njene ruke, dok je uvlačila Reja u kuću. Karol En Susi je glumica koja stoji iza glasa “nežne” gospođe Volovic.

Kako je Šeldon došao do uzrečice “Bazinga”?

Šeldonova uzrečica “bazinga” je postala toliko popularna da se danas koristi za označavanje jedne vrsta pčele. Od druge sezone Šeldon koristi ovu reč kako bi svima naglasio kada se šali, ali producenti serije još uvek nisu otkrili kako je Šeldon smislio ovu reč.

Šta je Hauardu otac napisao u pismu?

U šestoj sezoni Štrebera, Šeldon je pronašao pismo Hauardovog oca, a Hauard  ga je uništio i pre nego što ga je pročitao. Tada su Šeldon i ostatak ekipe ispričali svaki ponaosob Hauardu različitu  verziju sadržaja tog pisma. Do danas je ostalo neotkriveno šta je pisalo u pismu.

Kako se preziva Peni?

Možda je ovo najveća misterija od svih pobrojanih i predmet brojnih nagađanja fanova. Iako se danas emituje osma sezona Štrebera, još uvek nije otkriveno kako se glavni ženski lik u seriji preziva.

Izvor: Blic

Povezane vesti:

Šeldon i Ejmi konačno uzdigli vezu na viši nivo (VIDEO)
Detalji sa snimanja: Tajne sa seta serije “Štreberi”

Ostavi komentar