Poginula zvezda serije “Girls”

Članak objavljen: 13.05.2016 u 9:08 časova

Glumica Lena Danam je skrhana pošto je njen kolega iz serije “Girls” tragično stradao u saobraćajnoj nesreći.

Lena je odala poštu mladom glumcu Niku Lašaveju. Ona je na društvenim mrežama postavile njegovu fotografiju i svoj dirljiv post je posvetila “dragom Niku”. Lašavej se pojavio u drugoj sezoni serije “Girls” po scenariju je bio Hanina simpatija.

Poginuo je osmog maja u dramatičnoj saobraćajki u Masačusetsu.

- Nik je bio tako talentovana, zabavna i fina osoba i bili smo tako srećni što smo ga imali kao deo porodice, dok je igrao Nika u epizodi 207. Uvek ćemo se sećati nedelje koju smo podelili s njim, njegovog živog osmeha i lakog instinkta, kao i toga koliko nas je zasmejavao kada smo morali da budemo budni celu noć u šumi. Šaljemo ljubav njegovoj porodici i prijateljima i toliko smo zahvalni na njegovim darovima. RIP, dragi Niče - napisala je Danamova.

Nik je imao 28 godina. Poginuo je u sudaru u kom su učestvovala tri vozila. Policija je u izveštaju navela da su besvesnog Lašaveja našli za volanom svog džipa koji je goreo. Jedan policaja ga je sa sinovima izvukao na sigurno i dao mu veštačko disanje pre nego što je stigla prva pomoć. Odvezli su ga u obližnju bolnicu gde je proglašen mrtvim.

Izvor: 24sata
Foto: PrintScreen, Guliver/Getty

Povezane vesti:

“Ubijen” omiljeni frajer iz “Uvoda u anatomiju”
Nagrađivana serija ponovo na malim ekranima: ”Devojke” Lene Danam pokušavaju da se srede u 4. sezoni (video)

Ostavi komentar