Procurele prljave tajne “Čuvara plaže”

Članak objavljen: 30.05.2016 u 14:00 časova

Dok se snima filmska verzija jedne od najseksepilnijih TV serija svih vremena, u javnost cure sočni detalji sa snimanja serije u kojem su učestvovale neke od najvećih seks bombi današnjice. Džena Li Nolin, koja je glumila nestašnu Neli, ispričala je da su se njene kolege često iskradale sa snimanja i odlazili na seks ekskurzije u svojim prikolicama.

Foto: Printscreen - youtube

Foto: Printscreen – youtube

Čini se da trčkaranje u crvenim kupaćim kostimima nije bila jedina vežba tokom snimanja. – Brzo sam naučila, iako je to bilo moje prvo snimanje, ako se prikolica ljulja, ne kucaš na vrata – našalila se Džena tokom razgovora o seriji.

Njen bivši kolega Dejvid Čokači, koji je glumio Kodija pojasnio je zašto seks na snimanju takve serije nije ništa čudno.

Sve vreme bili smo goli na plaži, po ceo dan smo bili zajedno. Sunce i okean podstiču različite stvari – rekao je. O seksu tokom snimanja ove serije svojevremeno je progovorila i Pamela Anderson. – Oh, svi smo imali seks svuda. Oh, svi smo imali seks svuda. U prikolicama, iza njih, oko njih. Mislim da sam spavala sa svima bar jednom  – rekla je.

Serija se emitovala od 1989. do 2001. godine, a snimanje filma upravo je završeno. Ono što danas sve zanima jeste da li je snimanje filma bilo jednako vruće kao snimanje serije.

Izvor: Index.hr
Foto: Printscreen – youtube

Povezane vesti:

“Vesela ljubav”: Od seksa bez obaveza do braka!
Glumica otkrila s kim je sve imala seks tokom snimanja serije
Pamela Anderson ponovo čuva plažu
Dejvid Haselhof ponovo u ulozi čuvara plaže

Ostavi komentar