Prvo iskustvo: Nakon seksa glumica iskočila iz kreveta i gola pobegla iz sobe

Članak objavljen: 13.11.2014 u 18:30 časova

Bruk Šilds pobegla je ‘glavom bez obzira’, trčala je hodnikom kao da joj je neko ukrao novčanik. Njen tadašnji dečko Din Kejn je stigao i zagrlio je.

Glumica je napisala knjigu memoara u kojoj je opisala i svoje prvo seksualno iskustvo. Bruk Šilds (49) nevinost je izgubila kada je imala 22 godine s tadašnjim dečkom Dinom Kejnom (48). Za zvezdu ‘Plave lagune’ to iskustvo bilo je toliko intenzivno da je pobegla ‘glavom bez obzira’, piše 24sata.hr

- Iskočila sam iz kreveta. Zapravo sam nekako posrnula i počela sam da trčim. Potpuno gola trčala sam hodnikom kao da mi je neko ukrao novčanik - napisala je u svojoj knjizi ‘There Was A Little Girl’.

Din, takođe glumac, tada je potrčao za njom i uhvatio je i čvrsto zagrlio. Šilds objašnjava da je pobegla zbog komplikovanog odnosa sa svojom majkom. Plašila se da tim činom ostavlja svoju majku Teri, takođe proslavljenu glumicu, producentkinju i model.

Zbog detinjstva pod reflektorima, kaže Bruk, bila je prestravljena od same pomisli na fizički kontakt s dečkom. Dodala je da je Din s njom bio jako strpljiv u vezi seksa i da je dugo čekao, a ona je imala osećaj da je majka stalno gleda čak i kad to nije bilo tako.

Izvor: Blic
Foto: AP

Povezane vesti:

“Vesela ljubav”: Od seksa bez obaveza do braka!
Glumica otkrila s kim je sve imala seks tokom snimanja serije
Procurele prljave tajne “Čuvara plaže”
Bez cenzure: Ovo je najeksplicitnija serija ikada! (VIDEO)

1 Komentar

  1. kris je ostavio komentar 14/11/2014 u 03:51

    Zgodan momak,bio je veoma lep,on je imao oko 21 ona 22,veoma popularan u to vreme ali nije nista posebno uradio zadnjih godina.Imao je epizodnu ulogu u Beverli Hilsu glumeo decka koga Brenda uspe da prevari da je Francuskinja https://www.youtube.com/watch?v=klTbaRNs-bQ

Ostavi komentar