Razvod na način Keri Bredšo

Članak objavljen: 09.07.2016 u 10:00 časova

Sara Džesika Parker vraća se na ekrane uz potpisan ugovor sa kućom HBO. Ali ovog puta nećemo je gledati kao Keri Bredšo, glavnu junakinju “Seksa i grada”, već u potpuno novoj seriji. “Razvod” se uveliko snima, a Sarin partner je Tomas Hejden Čerč.

- Posle mnogo vremena, ponovo zajedno – napisala je Sara Džesika Parker na svom instagram-profilu. – Hvala prijateljima iz HBO što su mi dozvolili da vam pokažem prve slike iz nove serije na kojoj radimo.

Frensis, suruga i majka, junakinja “Razvoda”, posle mnogo godina braka došla je u situaciju da se raziđe od supruga Roberta. Razlog za rastanak je Robertova “emotivna prevara” preko koje Frensis ne može nikako da pređe, pa ni zbog dvoje dece koje s njim ima. Prema scenariju “Razvoda”, Sara Džesika Parker, koja je napunila 51. godinu, ostaje bez ljubavi svog života, a da preboli gubitak, pomoći će joj prijateljice Dijana i Dalas. Uz verne drugarice, ona će pokušati da nadoknadi propušteno. Samo, ovog puta u podeli nema Kim Katral, Kristin Dejvis i Sintije Nikson, već su za novu seriju angažovane Moli Šenon i Talija Balzam.

Poslednja klapa “Seksa i grada” snimljena je davne 2004. godine, ali televizijska publika Parkerovu i dalje dožiljava kao kolumnistkinju koja s drugaricama pokušava da pronađe “onog pravog”. Ova serija je za osam godina prikazivanja osvojila osam Zlatnih globusa i pet Emija, od kojih su u ruke Sare Džesike Parker “stigla” dva Emija i četiri Globusa. Pretpostavićemo da su čelnici HBO odlučili da Parkerovu angažuju kako bi se, uz nju, ponovo našli na pobedničkim postoljima najvažnijih televizijskih nadmetanja.

Keri Bredšo, dakle, na ovaj način definitivno odlazi u legendu, jer je premijera “Razvoda” najavljena za jesen.

Izvor: Novosti
Foto: PrintScreen

Povezane vesti:

Seks i grad saga: Ovako danas izgledaju frajeri iz kultne serije
Glumac godinama bio zaljubljen u zvezdu serije “Seks i grad”
18 godina od prve epizode: Činjenice koje niste znali o seriji “Seks i grad”
Svi autfiti u kojima Sara Džesika Parker izgleda kao Keri Bredšo

Ostavi komentar