Rođena u zatvoru: Slavna glumica dugo krila porodičnu tajnu

Članak objavljen: 21.03.2015 u 21:03 časova

Lejton Mister upoznali smo kao simpatičnu bogatašicu Bler u seriji “Tračara”, ali odrastanje ove glumice bilo je daleko od luskuznog života koji danas živi. Naime, ona krije mračnu porodičnu tajnu koju je tek mnogo godina nakon što se proslavila odlučila da podeli sa javnošću.

Lejton je rođena 1986. godine, dok je njena majka Konstans služila 16-mesečnu zatvorsku kaznu zbog krijumčarenja narkotika. Zajedno sa njom, uhapšen je i njen tadašnji dečko (Lejtonin otac) Dag, kao i sestra i otac glumičine majke. Nakon hapšenja, Lejtonina tetka Džud pobegla je iz zatvora i postala prva žena koja se našla na listi 15 najtraženijih kriminalaca u Americi.

Nakon što su izašli iz zatvora, Lejton je detinjstvo provela sa roditeljima u Floridi, pre nego što su se preselili u Los Anđeles, gde je želela da započne glumačku karijeru.

- Moja porodica ima ludu prošlost, verovatno najluđu za koju sam čula – rekla je ona u jednom intervjuu, ali i dodala da je njeno detinjstvo imalo i dobrih strana.

Međutim, porodični sklad nije potrajao. Godine 2012, Lejton je pokrenula sudski postupak protiv svoje majke i zatražila puno starateljstvo nad svojim mlađim bratom Aleksandrom. U tužbi je navela da je majci davala 7.500 dolara mesečno za bratove bolničke troškove, ali je otkrila da je ona taj novac trošila na kozmetičke operacije. Aleksandar je imao brojne zdravstvene probleme, zbog kojih je imao i operaciju na mozgu. Konstans je potom uzvratila protiv tužbom navodeći da ju je ćerka fizički napala i udarila flašom. Ove optužbe su odbačene, a Lejton je uspela da se izbori za starateljstvo nad bratom.

Izvor: Puls
Foto: Sipa

Povezane vesti:

Zvezda serije “Tračara” izgubila milione u borbi za starateljstvo i bankrotirala
Tajna vredna milione dolara
Životna drama zvezde serije “Tračara”
Gde su i šta danas rade najpopularniji likovi serije “Tračara”?

Ostavi komentar