Seks i grad saga: Ovako danas izgledaju frajeri iz kultne serije

Članak objavljen: 04.07.2016 u 13:00 časova

Serija „Seks i grad” upravo je dotakla punoletstvo. Šest godina. Šest sezona. 666 bizarnih situacija za koje smo sigurni da nam se nikada ne bi dogodile u stvarnom životu.

OK, bilo je i onih koje su nam se svima desile. Bar jednom. Ali činjenica je da smo „Seks i grad” jednu od najpopularnijih serija svih vremena svi bar jednom gledalei od početka do kraja.

Pored brojnih zapleta, muvanja, seksa, raskida i neprežaljenih ljubavi, tu su i macani koji su obeležili živote Keri, Samante, Šarlot i Mirande. A gde su oni danas?

Zverka – Kris Not
Čuveni markantni glumac nije u istoj formi u kojoj je bio dok je zavodio Keri Bredšo, ali još uvek ima dovoljno šarma i stila, pogotovo kada se pojavi na crvenom tepihu.

Burger – Ron Livingston
Iako je u početku delovalo kao da je Burger idealan partner za Keri, nakon neuspelog pokušaja da budu vezi, na kraju ju je ostavio preko papirića. Ron je danas uspešan glumac, a ljubitelji horora verovatno su ga gledali i u čuvenom filmu „Prizivanje zla”.

Doktor Robert – Bler Andervud
Seksi sportski lekar koji je osvojio ledenu Mirandu na prvi pogled i danas je opasan frajer. Nastavio je da se bavi glumom, ali uglavnom na Brodveju.

Bil – Džon Sleteri
Seksi političar iskoristio je svoje pregovaračko iskustvo i smuvao Keri u rekordnom roku. Ipak, stvari se nisu baš tako lagano odvijale između njih. Džon Sleteri je ozbiljan glumac, a jednu od zapaženijih uloga imao je u seriji „Momci sa Medisona”.

Ejdan – Džon Korbet
Verovatno najveći mučenik u seriji, onaj kome je Keri slomila srce najmanje dva puta. Džon Korbet nastavio je da gradi karijeru uglavnom na malim ekranima, a u privatnom životu u vezi je sa holivuskom zvezdom i seks simbolom osamdesetih, Bo Derek.

A ko je bio vaš omiljeni lik iz ove serije?

Izvor: Žena Blic
Foto: Guliver/Getty

Povezane vesti:

Razvod na način Keri Bredšo
Glumac godinama bio zaljubljen u zvezdu serije “Seks i grad”
18 godina od prve epizode: Činjenice koje niste znali o seriji “Seks i grad”
Svi autfiti u kojima Sara Džesika Parker izgleda kao Keri Bredšo

Ostavi komentar