Seksi advokat: Gabrijel Maht oduzima damama dah!

Članak objavljen: 06.02.2015 u 21:22 časova

Ako oko nekoga muškarci i žene mogu da se dogovore da je ozbiljan frajer, onda je to Gabrijel Maht. Ne znate ko je? A šta kažete na Harvi Spektor?

Malo je onih koji nisu gledali seriju “Suits”. Jeste da se ona ne prikazuje u Srbiji, još uvek, ali naši ljudi uvek nađu načina da odgledaju neke od najpopularnijih serija na svetu. Tako je i sa ovom.

Uostalom, i ukoliko niste nikada ni gledali ni čuli za “Suits” dovoljno je da vidite jednu fotografiju Gabrijela Mahta i da shvatite da je neviđen frajer.

Za one koji ne znaju, ukratko, Suits je serija o advokatima, a glavne uloge igraju Gabrijel Maht i Patrik J. Adams, pa se tako i ljubiteljke ove serije dele na one kojima srce stane kada ugledaju Harvija i one kojima se to desi kada ugledaju Majka (Patrik J. Adams).

U novim epizodama režiserske stolice uhvatio se i sam Gabrijel i po prvim komentarima dobio same pohvale.
I kako to obično i biva, advokati se ne vade iz odela, a pravi frajer nije frajer ukoliko mu odelo ne stoji savršeno. Njemu stoji i bolje od toga!

Trenutno se u Americi pušta četvrta sezona ove serije, ove nedelje krenule su nove epizode.

A sada malo o Gabrijelu. Rođen je 1972. godine u Njujorku. Publika ga je upoznala kroz film “The Spirit” u kojem glumi uz Samjuela L. Džeksona, Skarlet Johanson, Evu Mendez..ali ga je zavolela kroz seriju “Suits”.

E sada jedna tužna vest za sve dame. Harvi iliti Gabrijel je oženjen čovek. Njegova žena je glumica, Jasinda Beret koja se takođe pojavljivala u ovoj seriji. Imaju dvoje dece, šestogodišnju ćerku Satin i jednogodišnjeg sina Luku.

Šta da se radi. Bar možemo da gledamo i da se nadamo da ga čekaju nove uloge i to u filmovima i serijama koje će doći i do nas…

Izvor: Prva TV
Foto: Sipa, Twitter, Facebook

Povezane vesti:

Fanovi otkrili smešnu grešku u “Prijateljima” (VIDEO)
Ovo svi pamte: Prva ženska tuča na malim ekranima (VIDEO)
Ovako danas izgledaju zvezde serije “Bliznakinje iz gimnazije”
Dejvid otkriva: Robert Kardašijan se razlikovao od svoje dece

Ostavi komentar