Seksi dasa vraća se na TV ekrane

Članak objavljen: 07.11.2015 u 16:30 časova

Onaj dasa za kojim luduju žene širom sveta, a samo seksi Sofija Vergara polaže pravo na milovanje njegovog isklesanog torza, Džo Manganijelo (38) vraća se na TV specijalnom epizodnom rolom u trećoj sezoni sitkoma kanala Si-Bi-Es – „Mama”.

Zvezda „Prave krvi”, čiji ga je vukodlak Alsid učinio slavnim i doneo mu ulogu u ovogodišnjem hit filmu „Magični Majk”, uskočiće u kožu novajlije u udruženju lečenih alkoholičara Džulijana, koga Kristi (Ana Faris) uzima pod svoje. Haotičnoj mami neće biti lako da se koncentriše na to da mu pomogne, jer ne može da obuzda seksualni apetit pred, kako piše u scenariju, prokleto zgodnim frajerom. Za Džoa će gostovanje u hit seriji, koju je po epizodi u proteklom ciklusu pratilo 12.000.000 gledalaca, biti prvo pojavljivanje na malom ekranu od HBO „Krvi”. Osim zgodnog Džulijana, Kristi i njena majka Boni (Alison Džani iz „Zapadnog krila”) pružiće pomoć u jednoj epizodi i Džodi (Emili Osment iz „Hane Montane”), čiji je emotivni život prilično komplikovan.

„Mama” je priča o samohranoj majci i lečenoj alkoholičarki Kristi, koja podiže dvoje dece u svetu punom iskušenja. Nastoji da bude što bolji roditelj, jer u prošlosti nije bila savršena. Od života joj, uz sveže puštenu majku iz centra za rehabilitaciju, prave dramu i šef (a i ljubavnik) Gabrijel (Nejtan Kordrej), ćerka Vajolet (Sejdi Kalvano) i sin Rosko (Blejk Garet). Mada bije tešku bitku, bez podrške, Kristi pokušava da ostane pozitivna i da se drži pravog puta.

Izvor: Novosti
Foto: Promo

Povezane vesti:

Deset serija koje morate da odgledate tokom praznika
Vampir postao Tarzan: Pogledajte najzgodnijeg kralja džungle ikada!
U pripremi serija o poslednjim danima Majkla Džeksona
Sofija Vergara u Simpsonovima

Ostavi komentar