Šeldon i Ejmi konačno uzdigli vezu na viši nivo (VIDEO)

Članak objavljen: 20.12.2015 u 18:00 časova


Šeldon i Ejmi iz serije “Štreberi” (The Big Bang Theory) nakon pet godina koje su proveli zajedno konačno su svoju vezu uzdigli na viši nivo.

U epizodi koja je prikazana na televiziji CBS, par socijalno neprilagođenih naučnika, koje glume Džim Parsons i Majim Bialik, napokon su ostvarili fizčki kontakt.

Ovaj “događaj” je još pre mesec dana najavio izvršni producent serije Stiv Molaro, a Šeldonov i Ejmin “prvi put” je bio baš onakav kakav i treba da bude – specijalan.

Epizoda se fokusira na Ejmin rođendan koji pada istog dana kada i premijera dugo očekivanog filma “Zvezdani ratovi: Buđenje sile”, što je naravno kod Šeldona stvorilo pravu nedoumicu jer je odavno (kada su on i Ejmi raskinuli) kupio karte za film.

Nakon razgovora sa prijateljima, rešio je da će veče ipak provesti sa Ejmi, ali se sada pojavio još jedan problem. Koji poklon da joj kupi.

Oko toga se posavetovao sa Peni i Bernadet kojima je kao jednu od mogućnosti rekao da može da ima koitus sa Ejmi. Problem oko poklona je rešio rečima: “To je onda rešeno. Ejmin poklon će biti moje genitalije”.

Da ne otkrivamo baš sve detalje, najbolje bi bilo da pogledate najnoviju epizodu “Štrebera”.

Izvor: B92
Foto: PrintScreen

Povezane vesti:

“Vesela ljubav”: Od seksa bez obaveza do braka!
Glumica otkrila s kim je sve imala seks tokom snimanja serije
Procurele prljave tajne “Čuvara plaže”
Bez cenzure: Ovo je najeksplicitnija serija ikada! (VIDEO)

Ostavi komentar