Šuškalo se da se mrze, a sada ponovo rade zajedno i skroz su drugačije!

Članak objavljen: 25.10.2015 u 15:41 časova

Foto: Promo

Šenon Doerti i Holi Meri Kombs u stvarnom životu su najbolje drugarice, ali su se tokom snimanja često svađale, zbog čega je čuvena Brenda iz “Beverli Hilsa” i ovu seriju napustila posle nekoliko sezona. Ipak, rešile su da svom prijateljstvu daju još jednu šansu i to pred kamerama…

- Holi i Šenon bile su najbolje drugarice 10 godina pre nego što smo počeli sa snimanjem, pa je sve delovalo kao da smo u srednjoj školi i nije bilo nimalo lako - otkrila je Alisa Milano, veštica Fibi iz “Čari”, nakon što je, posle tri sezone, Doerti napustila snimanje i nestala bez traga.

Foto: Promo

Dugo se šuškalo da je problematična zvezda, koja je tumačila lik Pru, bila nemoguća na snimanjima i da je atmosfera bila paklena. Posebno su bučne bile svađe sa Holi, koja je igrala srednju sestru Pajper, te se pisalo kako se više ne podnose i da je njihovom prijateljstvu došao kraj.

Ipak, ljubav koja ih veže bila je jača od svih svađa, pa one sada, 15 godina nakon što je Šenon napustila seriju, a 25 godina od početka druženja i dalje su najbolje prijateljice. A sada su rešile ponovo da rade zajedno.

Foto: Facebook

Tako, njih dve snimaju emisiju “Off the Map”, koja se emituje na kanalu Travel, a u kojoj gledaoci prate Šenon i Holi kako je provode putujući po svetu.

Kako niko od nas nije mlađi kako vreme odmiče, tako i njih dve više ne izgledaju kao u “Čarima”, a da li su kao vino, što starije sve lepše – ostavićemo vama da prosudite iz fotografija koje su pred vama.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Izvor: 24sata

Povezane vesti:

Slavna glumica hrabro nastavlja borbu protiv raka
Isprozivali “vešticu”, pa se pokajali!
Omiljene “veštice” se vraćaju na male ekrane?!
Ovako danas izgledaju glumci iz serije “Beverli Hils”

Ostavi komentar