Sve ispočetka: Nova serija na Prvoj TV!

Članak objavljen: 02.07.2015 u 20:36 časova

Serija prati poslerazvodne avanture glavne junakinje Moli Kegan.

Moli Kegan je nekada bila članica visokog društva Holivuda, a sada je samo “bivša supruga” uspešnog filmskog producenta. Ali, Moli je odlučna da preokrene stvari i pronađe svoje mesto pod suncem.

Sve započinje iznenadnim, ali sudbonosnim telefonskim pozivom Molinog supruga, moćnog vlasnika holivudskog studija, koji joj traži da se razvedu. I ne samo da Moli ostaje bez muža, već postaje nepoželjna na važnim premijerama i događajima. Njen društveni život preti da se uruši, što znači da će joj calendar ostati nepopunjen, a ona sama sa sobom I sa viškom slobodnog vremena.

Sve se čini izgubljeno i beznadno za Moli dok ne dobije predlog od svoje prijateljice Džoan da se smesti u njenu kuću na plaži u Malibuu u čijoj neposrednoj blizini boravi i holivudska elita. Uz pomoć svojih najbližih prijatelja Moli shvati da joj i nije tako loše nakon razvoda i da je dobila nešto mnogo vrednije zauzvrat – da preipita i poboljša svoj život. Sada je red na Moli da odluči šta zaista želi, jer ipak ona mora da krene dalje svojim putem i da konačno svom mužu izgovori rečenicu: “Zbogom, bivši dragi!”

Serija je rađena prema bestseleru Điđi Levanđi Grejzer istog naslova “Starter Wife”, a impresivnu glumačku ekipu predvode Debra Mesing (poznata iz serije “Vil i Grejs”, Džudi Dejvis i Džo Montenja.

Originalni naslov: The Starter Wife
Uloge: Debra Mesing, Džudi Dejvis, Dejvid Alan Beš, Daniel Nikolet, Džo Montenja
Radnim danima posle ponoći

Povezane vesti:

Fanovi otkrili smešnu grešku u “Prijateljima” (VIDEO)
Razvod na način Keri Bredšo
Ovo svi pamte: Prva ženska tuča na malim ekranima (VIDEO)
Doktor Haus ponovo na našim kanalima

Ostavi komentar