Tori Seling zvezda “Beverli Hilsa”: Ne želim da znam koliko je moj muž imao ljubavnica

Članak objavljen: 04.06.2014 u 16:30 časova


Glumica Tori Speling, zvezda serije “Beverli Hils“ emituje svoj rijaliti šou “True Tori“ u kome pokušava da spasi svoj brak sa problematičnim suprugom Dinom Mekdermotom.

Din je prema saznjanju javnosti, Tori Speling prevario sa izvesnom Emili Gudhan, međutim Tori nikada nije bila sigurna da li se radilo samo o prevari sa jednom ženom.

U specijanlnom odeljku ovog rijalitija, Tori odgovara na pitanja obožavalaca. Konačno je dala odgovor na pitanje koje su joj mnogi postavljali- Zašto nije želela da zna sa koliko žena ju je Din varao?

- U ovom momentu Dinu ne verujem ništa, pa mi ni brojka tih žena ne bi ništa značila. Ipak kada bih saznala da ih je bilo više, morala bih da ga napustim - kazala je Tori i dodala kako je neznanje jedan od načina da zaštiti sebe.

Ipak mnogi gledaoci ovog šoua smatraju da je Tori zaslužila ovu patnju jer je i sama prevarila svog prvog supruga sa Dinom.

- Kada se zaljubite u nekoga onda tu nema kontrole. Zaista, tada sam osetila da je Din onaj pravi za mene – opravdala se Tori.

Izvor: Alo!
Foto: Sipa

Povezane vesti:

Slavna glumica hrabro nastavlja borbu protiv raka
Letnje osveženje: Zvezda serije “Beverli Hils” promenila lični opis
Zvezda “Beverli Hilsa” u dugovima do guše
Ovako danas izgledaju glumci iz serije “Beverli Hils”

Ostavi komentar