Tori Speling u svom šouu: Imali smo seksa na tone, radila sam sve što je hteo

Članak objavljen: 12.06.2014 u 18:00 časova

U poslednjoj epizodi šoua “True Tori”, u kojem je Tori Speling (41) pred očima javnosti pokušavala da spasi brak s Dinom Mekdermotom (47) nakon što je saznala da ju je prevario, prikazani su još neviđeni kadrovi.

Din je, između ostalog, tvrdio da je Tori prevario jer se nisu dovoljno vodili ljubav, ali Tori tvrdi suprotno.

“Imali smo seks smo se na tone. Radili smo stvari za koje sam sigurna da ljudi u braku sa četvoro male dece ne rade. Radila sam sve što je hteo”, rekla je svojoj terapeutkinji dr En Veksler nakon što je Mekdermot ljutito napustio seansu.

Mekdermot je kao razloge prevare prvo navodio da se on i Tori uopšte nisu imali seks, onda je promenio priču i rekao da su imali zadovoljavajući seksualni život, ali ju je prevario jer je mislio da ga ona neće uloviti.

Šou se svodio na njene suze i njegovo pravdanje, ali mnogi misle kako je sve isceniran pokušaj da zaboravljena glumica vrati staru slavu. Naime Dinove navodne ljubavnice i dalje ostaju potpuno anonimne. Tori, koja je od stresa spala na svega 42 kilograma, priznala je da su joj slabost takosi.

Mnogi su se pitali zašto je Spelingova uopšte odlučila da prolazi kroz porodičnu dramu pred kamerama, a ona je sada otkrila da su kamere za nju imale ‘terapeutski’ učinak i bile su važan faktor u njenom isceljenju.

Osim zbog Dina, Tori je plakala i zbog toga što joj deca brzo odrastaju. Njen zaključak je da joj život nije bio bajka kakvu je zamišljala.

Izvor: Kurir

Povezane vesti:

Letnje osveženje: Zvezda serije “Beverli Hils” promenila lični opis
Zvezda “Beverli Hilsa” u dugovima do guše
Ljubav na setu: Dona bila u šemi sa pola “Beverli Hilsa”
Od stare slave se ne živi: Serija Tori Speling pravi je promašaj

2 komentara

  1. hmm je ostavio komentar 13/06/2014 u 08:48

    Muskarci su svi idioti! Da imaju najlepsu, najzgodniju i da je najbolja u sexu, oni ce je prevariti. Jednostavno su takvi i to se ne moze promeniti. 

  2. svasta je ostavio komentar 13/06/2014 u 16:21

    Kakve budale….

Ostavi komentar