“Vesela ljubav”: Od seksa bez obaveza do braka!

Članak objavljen: 22.07.2016 u 13:00 časova

Popularni glumački par od početka veze privlači veliku pažnju svetske javnosti, a lepa glumica prvi put je otkrila do sada nepoznate detalje o njihovom upoznavanju.

Ešton Kučer i Mila Kunis su u srećnom braku od maja 2015. godine, a 2014. godine su postali roditelji devojčice Vajata.

Nedavno su obelodanili da čekaju drugo dete, a javnost je iznenadila Mila koja je otkrila detalje sa početka njihove veze.

Glumica je priznala da je njihova veza počela kao u filmu u kom je igrala sa Džastinom Timberlejkom – “Prijatelji sa povlasticama”.

– Rekli smo “Hajde samo da se zabavimo!” Mi smo zapravo živeli naš film. Imali smo veoma otvorenu komunikaciju – iskrena je bila Mila.

Iako su planirali samo neobaveznu vezu, nisu se zadržali na tome. Sve je postalo jasno nakon što je prespavala kod Kučera.

– Nisam otišla narednog jutra. To je bio prvi put ikada da sam prespavala kod muškarca sa kojim nisam u vezi. Nije želeo da me pusti da idem. U 2 ujutru sam rekla “Pozvaću taksi. Vidimo se”, a on je rekao da sam luda – ispričala je šarmantna glumica kroz smeh.

– Najpre smo planirali da nastavimo da se viđamo sa drugim ljudima. Međutim, od toga da smo samo želeli zabavu završili smo u braku – iskrena je bila glumica.

Izvor: Story
Foto: Instagram, PrintScreen

Povezane vesti:

Zvezda serije “Vesele sedamdesete” pokazala trudnički stomačić
Glumac godinama bio zaljubljen u zvezdu serije “Seks i grad”
Zvezde serije “Vesele sedamdesete” očekuju drugo dete
Ponovo solo: Poznati par raskinuo šestogodišnju vezu

Ostavi komentar