“Ženski vodič za razvod” donosi nove ljubavne obrte

Članak objavljen: 06.12.2015 u 19:00 časova

Uspešnu jesenju sezonu nemoguće je zamisliti bez TV poslastice za dame, a za ovogodišnju je garant „Ženski vodič za razvod”.

Druga sezona prve igrane serije kanala Bravo, koja je zasnovana na bestseleru književnice Viki Ajovin, vratila se na mali ekran 1. decembra, a promotivni video-klipovi otkrivaju da glavni junaci Ebi (Lisa Edelstin iz „Dr Hausa”) i Džejk (Pol Edelstin – nisu u rodu) uživaju u razvodu i nesputanom seksu. Uprkos upozorenjima prijateljica da vođenje ljubavi s bivšim samo dodatno komplikuje situaciju, Ebi se ne obazire na potencijalne rizike njihove postbračne romanse i sladi se svime što joj je brak uskraćivao. Ali dokle?

Tvorac serijala Marti Nokson poručio je na kraju prvog ciklusa da Vil ne odlazi nikuda, te je sasvim moguće da će upravo on, uz Džejkova trudnu bivšu devojku, biti kočnica njihovim nesputanim strastima.

I dok se oni bave svojim ljubavnim „mnogouglom”, Delija (Nekar Zadegan) isprobava čari supružničkih voda, Fibi (Beu Garet) pokušava da pronađe sebe, a Džo (Alana Ubak) nastoji da smisli rešenje za uljeze, njenog bivšeg muža i njegovu novu ženu, u svom novom životu u Los Anđelesu. Ebin agent i ove godine je Keri Fišer, a prvi put u seriji publika će upoznati i Ebine roditelje, koje igraju Beri Bostvik i Lesli En Voren.

Izvor: Novosti
Foto: Promo

Povezane vesti:

“Vesela ljubav”: Od seksa bez obaveza do braka!
Glumac godinama bio zaljubljen u zvezdu serije “Seks i grad”
Ponovo solo: Poznati par raskinuo šestogodišnju vezu
Hana Marej: “Igra prestola” je za mene dragoceno iskustvo

Ostavi komentar