Zvezda serije “Prijatelji” proglašena najlepšom ženom na svetu

Članak objavljen: 23.04.2016 u 16:13 časova
Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Naša omiljena devojka (žena) iz komšiluka proglašena je najlepšom ženom na svetu od strane People časopisa. Iako bi verovatno svako od nas mogao da nabroji barem jednu koja je “realno” lepša od Dženifer Aniston, njena harizma i prirodan i negovani izgled čine je dostojnom titule. I mi nemamo ništa protiv.

Kad su joj javili da je ponela laskavu titulu, omiljena “Prijateljica” pokazala je koliko je uz sve i skromna i polaskana.

Pomislila sam ‘Moj Bože’“, rekla je za People na čijoj se naslovnici nalazi. “Bio je prisutan taj nekakav uzbudljivi, teen trenutak.”

Priznala je da je naučila da prihvati svoj izgled tokom godina i rekla da se oseća najbolje kada je zdrava i snažna.

Zapravo je smešno kako se dogodila transformacija od toga da nije važno do toga da treba da budemo stvarno svesni toga šta stavljamo u svoj tela“, rekla je Aniston i nastavila: “Kako spavamo i kako se brinemo o sebi. U dvadesetima se možeš izvući, ali sada ne.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Aniston (47) je počela da vodi računa o sebi već u početku karijere nakon što joj je agent rekao da nije dobila ulogu jer je “previše bucmasta”.

Bila sam u fazonu ‘Šta?!’“, rekla je. “Tad sam se loše hranila; milkšejkovi i pomfrit sa sosevima“, smeje se i dodaje da je to bilo pravo vreme da posveti pažnju ishrani.

I stvarno, ne znamo nekog ko vežba koliko ona. U nedavnom intervjuu je priznala da vežba 6 dana nedeljno po najmanje sat dnevno i pazi na prehranu. To, pak, ne znači da ponekad ne udovolji sebi. Od čipsa i gvakamolea do karbonare paste koju pravi njen suprug Džastin Teru svakih nekoliko sedmica.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Nisam više striktna kao pre“, priznala je.

A za dodatni sjaj na njenom licu osim kozmetičkih tretmana, dobre prehrane i vežbe, zaslužan je upravo njen suprug. Za časopis je priznala da joj je brak s Džastinom najveći razlog za sreću. “Zasmejava me. On je tako zanimljiv i sve ga zanima“, rekla je. “Neverovatno je talentovan u mnogo čemu i stvarno je jako dobar čovek.”

Kako Dženifer definiše lepotu?

Unutrašnje samopouzdanje. Mir. Dobrota. Iskrenost. Dobar život“, mudro je otkrila. “Treba prihvatati izazove i ne osećati se postiđeno ako se stvari ne dogode kako smo očekivali. I ne osećati se kao promašaj ili dopustiti da ljudi kritikuju tvoj život i dovedu te do toga da se osećaš kao da si u nečemu podbacio. To je toksično.”

Izvor: people, mtv, lepotaizdravlje.rs
Foto: Guliver/Getty

Povezane vesti:

Koliko zarađuju najplaćenije TV zvezde
Fanovi otkrili smešnu grešku u “Prijateljima” (VIDEO)
Greška u “Prijateljima” koju sigurno niste ni primetili (VIDEO)
Razotkrivena najveća misterija serije “Prijatelji”

Ostavi komentar