Zvezda serije “Tračara” ponovo izgubila starateljstvo nad decom

Članak objavljen: 16.08.2015 u 10:00 časova

Iako je samo pre mesec dana dobila starateljstvo nad sinom Hermesom i ćerkom Helenom, glumica Keli Ruterford prinuđena je da pošalje svoje mezimce ocu Danielu Gieršu u Monako.

Zvezda serije Tračara sastala se sa bivšim suprugom na sudu u Njujorku pre dva dana, jer ju je on tužio za otmicu njihove dece. Keli je nakon provedenog vremena sa mališanima trebalo da ih vrati ocu u Monako 7. avgusta, ali se ona na aerodromu pojavila sama i saopštila mu da deca ostaju sa njom.

Keli je, kao glavni razlog toga što decu nije vratila njihovom ocu, navela da želi da ih zaštiti od medijskog cirkusa. Ipak, ovo nije bio dovoljan argument sutkinji Elen Franses Gesmer, koja je donela svoju konačnu odluku.

Sud je naredio da Hermes i Helena otputuju zajedno sa svojim ocem u Monako, o kojima će se on i njegova majka zajedno brinuti.

Ruterfordova je ostala hrabra tokom odluke suda, a na izlazu iz sudnice je poručila da ovo nije kraj.

- Na prvom mestu mi je da zaštitim Hermesa i Helenu. Od samog početka se borim isključivo kao majka. Boruću se za svoju decu, kao i svaki roditelj – kazala je glumica za Good Morning America.

Nesumnjivo je da je ovo veoma stresan period za zvezdu serija Tračara i Melrose Place, a ljudi bliski glumici se nadaju da ona neće izgubiti pravo na viđanje svoje dece koja su joj sve na svetu.

Izvor: Pulsonline

Foto: PrintScreen

Ključne reči: ,

Povezane vesti:

Zvezda serije “Tračara” izgubila milione u borbi za starateljstvo i bankrotirala
Životna drama zvezde serije “Tračara”
Gde su i šta danas rade najpopularniji likovi serije “Tračara”?
Rođena u zatvoru: Slavna glumica dugo krila porodičnu tajnu

Ostavi komentar