Andrija Milošević: Planiram decu, ali ne i brak

Članak objavljen: 04.03.2016 u 11:00 časova

Glumac Andrija Milošević osvojio je srca gledalaca širom regiona, a ekipi popularnog sitkoma “Andrija i Anđelka” uskoro će se pridružiti njegova devojka, glumica Aleksandra Tomić, koja ga je osvojila pre tri godine, i sa kojom planira budućnost i decu, ali ne i brak.

Komičara i jednog od najpopularnijih glumaca na ovim prostorima, 37-godišnjeg Andriju Miloševića pre tri godine osvojila je 32-godišnja koleginica Aleksandra Tomić, s kojom uživa u skladnoj romansi.

Junak trenutno najpopularnije serije u regionu “Andrija i Anđelka” sa svojom dragom sarađujeu sitkomu, u kom talentovana umetnica tumači maćehu. Skladni par je romansu započeo tokom zajedničkog rada u pozorištu “Boško Buha”.

Da li vam je neobično kada kadar delite s devojkom?
Andrija: - Ne, to mi je normalno. Oboje radimo svoj posao i nema tu mesta za ikakvu mistifikaciju.

Kako izgleda vaša saradnja?
Aleksandra: -
Što bi Andrija rekao – fenomenalno! On je vrlo nesebičan kao kolega, a svoje iskustvo i znanje prenosi svakome koželida ga sasluša. Takođe, odlično motiviše i energijom često uspeva da prodrma druge glumce i pruži im bezuslovnu podršku.

Koliko se promenila vaša svakodnevica otkako ste u vezi?
Andrija: - Bio jedan kralj i imao je tri sina…Sve bajke tako počinju. Slučajnost je želela da postojimo, pa smo se na taj način i upoznali. To vam je život.
Aleksandra: - Kad smo se upoznali nisam mogla ni pretpostavim da ćemo biti u vezi. Kad jepočeo da se vrzma oko mene, moja koleginica i drugarica Andrijana Oliverić pitala me je šta se događa između nas dvoje. Sasvim sigurna u sebe odrično sam odgovorila: S njim nikad i ništa! Toliko o mom karakteru.

Izvor: Story.hr
Foto: Instagram

Povezane vesti:

Andrija i Anđelka neobičnim snimkom oduševili fanove (VIDEO)
Tamara i Petar izgovorili sudbonosno “da” na plaži
Srpska glumica u suzama: Čuveni televizijski par se oprašta od fanova
Miloš je ponovo slobodan, a njegova bivša draga se udaje

Ostavi komentar