Na “Prvoj” nema mesta za novu sezonu “Otvorenih vrata”

Članak objavljen: 09.10.2014 u 22:30 časova

“Turbo medij” – ovu epizodu nećete gledati. Zasad. Ovim tvitom Bojana Maljević uzburkala je fanove “Otvorenih vrata”. U novoj programskoj šemi “Prve” više nema mesta za kultnu seriju

Glumica i producentkinja kultne serije nagovestila je da nove epizode neće emitovati “Prva”. I to baš onda kad glumci slave jubilej – dve decenije od emitovanja prve epizode.

“‘Šema nam je puna’, to je ono što ovih dana najčešće možete čuti po svim televizijama“, napisala je glumica na Tviteru, a na Jutjubu je objavila najavu za seriju “4. sezonu gledaćete, a možda i nećete”. Ona je za “Blic” objasnila zašto je ova serija neočekivano završila televizijski život na “Prvoj”.

“Naši gledaoci su sjajni i broj fanova se uvećava. Bilo ih je oko 184.000 kada smo počeli nastavak, sada samo na jednoj stranici na Fejsbuku ima više od 218.000 ljudi, i mi ćemo zajedno s njima u ovoj sezoni proslaviti jubilej – 20 godina od prve emitovane episode serije ‘Otvorena vrata’. U ovom trenutku ne bih da komentarišem različite postupke novodošlog menadžera ‘Antena grupe’ i to ne samo po pitanju našeg programa. Menadžeri se menjaju, politike se menjaju, a mi i gledaoci ostajemo i gledaćemo se. Da li na ‘Prvoj’ ili nekoj drugoj televiziji, to sada ne znamo. Spremno je 10 novih epizoda i mi nigde ne žurimo”, kaže za “Blic” Bojana.

S obzirom na to da “Prva” emitovala poslednju sezonu, mnogi su očekivali da će se posle letnje pauze nove epizode ove serije nastaviti na ovoj televiziji. Pitali smo ih zašto u novoj programskoj šemi nema “Otvorenih vrata”.

“‘Prva’ je novu sezonu počela najpopularnijim i premijernim domaćim sadržajima. Što se tiče serije ‘Otvorena vrata’, ugovor sa ‘Monte rojalom’ je u potpunosti ispoštovan. Sve epizode ugovorom potpisane su emitovane i plaćene”, rekli su sa “Prve”.

Izvor: Blic
Foto: Facebook

Povezane vesti:

“Moj rođak sa sela”: Scenarista o prekidu snimanja serije
Seksi pojačanje serije “Kud puklo da puklo”
Stiže pojačanje: Svi žele kod Andrije i Anđelke
Nova sezona serije “Kud puklo da puklo”: Nastavljaju se zapleti u Ošrovcu

Ostavi komentar