Stižu nove epizode serije “Zvezdara”

Članak objavljen: 27.12.2014 u 22:00 časova

U januaru na RTV Pink počinju sa emitovanjem nove epizode serije “Zvezdara“ koja se sa velikim uspehom prikazivala na istoj televiziji. Novi ciklus donosi mnogo noviteta. Uz brojne poznate likove koje je publika zavolela u prvom serijalu: Stenli (Branislav Lečić), Vožd (Igor Đorđević) , Nada (Anita Todorović), Bogdan (Siniša Ubović), Anđa (Vesna Čipčić), Eli (Gorica Popović), Dragi (Nenad Ćirić), Violeta (Zorana Bećić), Coka (Sofija Juričan), Dušan (Miljan Prljeta), Bankarka (Dragana Turkalj), Dana (Dragana Mićalović), Gagi (Stevan Pijale) pojavljuje se još 50 novih likova medju kojima je i jedan beogradski boem (koga tumači Aljoša Vučković), stara beogradska dama koja nasleđuje hotel koji su komunisti oteli njenom ocu (Mira Banjac), novopečeni ministar zaljubljen u mladu pevačicu (Frano Lasić) tajkuni, policajci, dileri droge, sirotinja…

Uz velika glumačka imena u seriji igra i puno mladih talentovanih glumaca poput Miloša Vlalukina, Maje Šipovac, Draginje Mileusnić , Barbare Petrović

Autor scenarija i reditelj serijala Dragoslav Lazić najavio je još uzbudljiviji nastavak priče o Beogradu danas, uz brojne dramske i ljubavne zaplete ali i finu satiru na današnje vreme. Glavna radnja koncentrisana je oko porodice Simić (Gorica Popović, Nenad Ćirić), priča o njihovoj borbi da održe porodicu sa tri ćerke i jednim sinom (Anita Todorović, Dragana Mićanović, Maja Šipovac, Stevan Pijale) i da ih izvedu na pravi put. Paralelna radnja vezuje se za lepog i neuhvatljivog mafijaša (Igor Đorđević) uz brojna ubistva, kidnapovanja, preljube i skandale.

Odlukom čelnih ljudi TV Pink Željka Mitrovića i Milice Mitrović, novi ciklus serije biće realizovan sa novom tehnikom, koja će značajno doprineti modernijem izrazu i većem kvalitetu slike i zvuka. Pored pojačanja u glumačkom timu osnažena je i autorska ekipa: pomoćnik reditelja je mlada beogradska rediteljka Milica Stojanović, a novi direktor fotografije Predrag Mišić. Kostime za seriju radi poznata modna kreatorka Suzana Perić.

Za potrebe najave novog ciklusa objavljen je singl “Krevet za troje” za koji je muziku i aranžman napisao Damir Handanović a tekst Milan Radulović Laća. Numeru izvodi jedna od najlepših novinarki TV Pink Nina Radulović Lečić koja se i pojavljuje kao specijalna gošća u jednoj od novih epizoda serije.

Autor: Life Content
Foto: Promo

Ključne reči: ,

Povezane vesti:

Počinje snimanje novog ciklusa serije “Zvezdara”!
Stipe Kostanić: Pojačanje u seriji “Zvezdara”!

Ostavi komentar