IZA KULISA: “Kud puklo da puklo” dobija pojačanje iz Holivuda!

Članak objavljen: 18.11.2015 u 11:00 časova

Prva sezona hrvatske hit-serije „Kud puklo da puklo“ oborila je sve rekorde gledanosti, kako u zemlji u kojoj je snimljena, tako i u regionu. Glavni glumci Momčilo Otašević i Mirna Medaković, koji su ranije već sarađivali u serijama „Budva na pjenu od mora“ i „Zora Dubrovačka“ ponovo su postali miljenici publike. Zanimljiva priča prožeta humorom koju kao autori potpisuju Vlado Bulić i Mirna Miličić zbog odličnog prijema na koji je naišla kod publike dobila je zeleno svetlo za drugu sezonu, pa su scenaristi nakon 171 epizode, koliko je imao prvi serijal, dobili zadatak da napišu nove zaplete i to za još najmanje 160 epizoda.

Većina glumačke postave ostala je ista, s tim što su se ekipi pridružila i nova seksi, lepa i talentovana lica. S obzirom na to da svi glumci stalno ističu kako su na setu poput velike porodice, jasno je da iza kulisa nije bilo nikakvih skandala, ali se jeste desilo mnogo lepih stvari.

Kupite novi broj “TV Novela” i saznajte sve detalje o ljubavi iza kamere, novim licima i odnosa koji zvezde serije imaju s fanovima!

Povezane vesti:

Kraj popularne serije “Kud puklo da puklo”
Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: Mate postaje novi načelnik policije
Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: Srećko odlučuje da kupi Svetin dućan
Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: Damir i Kate shvataju da im se Roko neće vratiti

Ostavi komentar