Jana Ilić: Kad sam saznala da sam trudna nisam znala gde se nalazim

Članak objavljen: 15.08.2014 u 18:20 časova

Jedva čekamo da nam se to dogodi – ovako je pre tačno tri godine glumica Jana Ilić (33) neposredno nakon venčanja odgovorila na pitanja o proširenju porodice, a za samo dva meseca, njen suprug producent Miša Ilić (35) i ona prvi put će postati roditelji. Njihov porodični dom biće bogatiji za jednog dečaka.

Danas dok uživa u sedmom mesecu trudnoće junakinja serijala “Larin izbor”, zadovoljno sumira najlepša dešavanja u svom privatnom životu govori kako je trudnoća ispunjenje njene želje, ali i da se sve čarobne stvari u životu dogode u pravom trenutku.

Vest od drugom stanju dočekala je s osmehom na licu, a uprkos tome nije odustala od svojih svakodnevnih navika, već ih je samo korigovala. U skladu s tim poslednje nedelje blagoslovenog stanja provodi u iščekivanju dana kada će se u njihovom domu začuti dečji plač.

- Verujem da ne postoji čovek kome to nije najlepša vest u životu. Bila sam oduševljena, a u istom trenutku nisam znala gde se nalazim od pozitivnog šoka. Misao da se u meni rodio, stvorio život je najneverovatnije osećanje koje sam ikada imala. Blagoslov. Miša je bio najsrećniji na svetu, kako drugačije. A ja sam bila toliko uzbuđena kada sam mu saopštavala lepe vesti da sam morala dva puta da ponovim – započinje Jana i opisuje koje je sve promene u njen život uvelo drugo stanje.

- Suprug mi pomaže isto koliko i ranije. Naravno, izuzetno je pažljiv i tu je šta god da mi zatreba, ali živimo slično kao i pre trudnoće.Verujem da vidi da mi to prija i tako me i tretira, najnormalnije kao i do sada.

Planirali smo trudnoću, i uz to mislim da smo imali veliku sreću što nam se želja jako brzo ispunila. Nekako mi je bilo svejedno da li će biti dečak ili devojčica, ali Miša je bio ubeđen da je dečak i bio je u pravu. Ime smo već izabrali, ali to je malo duža i lepa priča koju ćemo ostaviti za dan kada na svet dođe dođe naš dečkić – govori u jednom dahu glumica, koja nije odustala od svojih omiljenih rituala.

- U prvim mesecima imala sam mučnine koje su nekada bile i česte i jake, ali sve je to normalno i kasnije su se regulisale. Morala sam da smanjim i obim treniranja, kao i odlazak u teretanu, ali sam ostala verna pilatesu prilagođenom za trudnice. Jedna sam od onih koja veruje da je treniranje veoma bitno u trudnoći i to je jedan od razloga zašto se dobro osećam i nemam neke probleme koje mnoge trudnice imaju.

Izvor: Story

Povezane vesti:

Punih pet meseci: Glumica pokazala trudnički stomačić
Glumica čeka sina: Marija Karan trudna?
Gatara Karmen u domaćoj noveli: Ornela gostuje u seriji “Žene sa Dedinja”
Doris Pinčić vraća se sapunicama

Ostavi komentar