Jelena Jovanova, Iskra Jirsak, Monika Mihajlović i Katarina Baban: Prijateljstvo i izvan seta!

Članak objavljen: 29.09.2013 u 15:01 časova


Da se na setu dramske serije “Tajne” RTL Televizije rađaju lepa prijateljstva, dokazuju i četiri mlade glumice, koje i kada nisu na setu, svoje slobodno vreme vole da provode zajedno. Jelena Jovanova, Iskra Jirsak, Monika Mihajlović i Katarina Baban u šali se nazivaju ‘četiri gracije’, a devojke su tokom par meseci snimanja serije postale prave prijateljice!
“Stalno se družimo, pa i kada ne snimamo. Evo, s Iskrom sam svaki drugi dan na Cvetnom ili Britancu na kafi, a sve četiri često izađemo subotom u grad, na rock svirku!“, priznaje lepa Jelena koja u seriji glumi glavnu ulogu, Marinu. Ipak dodaje da je Iskra najveći “partibrejker” od njih četiri jer neretko subotu rezerviše za druge, pa je Jelena, Katarina i Monika zafrkavaju da joj to ne sme preći u naviku jer im nedostaje kao ‘četvrta gracija’.
“Priznajem, da, ja sam partibrejkerka, ali to će se promeniti jer ne želim da postane tradicija da me nema subotama kad se tako dobro slažemo“, kaže Iskra koja u seriji glumi Nenu, Marininu najbolju prijateljicu s kojom je i u pravom životu postala jako bliska.
Monika i Katarina takođe se odlično slažu, a obe kažu da to nije čudno budući da se znaju još iz Osijeka gde su obe studirale na Umetničkoj akademiji. “S Monikom još nisam imala nijednu scenu, ali nadam se da hoću“, priznaje Katarina koja će se u seriji uskoro pojaviti kao zla Valentina.
Na setu Jadran filma, u pauzama snimanja, priznaju ove ‘četiri gracije’, smeha tako nikada ne nedostaje, kao ni ludih provoda vikendima, pa im je svima još zabavnije da rade u okruženju gde se svi tako dobro slažu.

Izvor: Sapunice.net

Povezane vesti:

Nova sezona serije “Kud puklo da puklo”: Nastavljaju se zapleti u Ošrovcu
Počinje druga sezona serije “Kud puklo da puklo”
Monika Mihajlović zaljubljena do ušiju: Sead me osvaja svaki dan!
Monika Mihajlović: Na korak do diplome!

Ostavi komentar