Kraj popularne serije “Kud puklo da puklo”

Članak objavljen: 29.07.2016 u 13:00 časova

Hit serija “Kud puklo da puklo” koja je osvojila gledaoce u celom regionu, stigla je do samog kraja emitovanja. Gledaoci Prve TV oprostiće se od svojih omiljenih junaka u petak, 29. jula, kada se prikazuje poslednja epizoda.

Zvezdana postava među kojima su Milan Štrljić, Miodrag Krivokapić, Ecija Ojdanić, Žarko Radić, Momčilo Otašević, Mirna Medaković, Tijana Pečenčić… na poseban način doneli su likove koje su svi zavoleli. Kroz dve sezone uživali smo u vrcavim dijalozima, uzbudljivoj radnji i savršeno uigranoj ekipi. Zgode i nezgode meštana slikovitog Oštrovca prikovale su milionsko gledalište za male ekrane, što pokazuju rejtinzi – serija je tokom dve sezone emitovanja bila uvek u vrhu gledanosti.

Iako se publika nadala nastavku, ipak kažu glumci, a i producenti neće ga biti.
“Ne bih hteo da budem deo ove ekipe kad stvari krenu nizbrdo”, otkrio nam je glumac Milan Štrljić. “Kvalitet ove serije leži u tome što smo uspeli u trci da ispoštujemo i pravila struke. Kolege su uigrane i pomalo blesave. Bolje je da ostanemo u dobrom pamćenju nego da upropastimo stvari”.

Na emotivnog rastanka na setu, svi glumci su se složili da su uživali na snimanju i maksimalno su se posvetili svojim ulogama, što se vidi i na ekranu.
“Na poslu je naporno. A opet lepo”, iskren je bio Momčilo Otašević koji tumači lik Damira. “ Ima tu dobrih kolega, dobrih scena. Uhvatiš se za sve ono što valja, snimaš, radiš. Serija je gledana pa je i gušt raditi jer radiš za publiku”.

Žarko Radić je uživao kao Sveto, koji tumači u „Kud puklo da puklo“. U mladosti uglavnom je, kaže, tumačio uloge ozbiljnih momaka, odgovornih i ideološki čistih. “Oni su, pored toga, bili i dobri, što je uglavnom nezanimljivo. Bar ne u odnosu na ove ružne, nevaljale, brze i koji se pokaju.”
“Drag mi je Sveto, jer kad smo krenuli da radimo seriju, on se tu nešto sramežljivo pojavljivao, a onda, kako se serija nastavljala, način na koji sam ja Svetu shvatio postala je inspiracija piscima, pa su i razvijali ulogu u tom pravcu. Baš smo se lepo ispratili i ispoštovali. Sveto je postao bitan lik u seriji i često se mnogo zabavljam sa njim. Sve njegove nevaljalosti, škrtosti i inat ja pokušavam da opravdam na svoj način, jer mislim da on ima mnogo ljudskosti. Danas, eto, kada dođem u Beograd taksisti mi prvo kažu: „Gde si Sveto!“

I mlada glumica Tijana Pečenčić odlično se snašla u ulozi Dijane, a za to kaže zahvaljuje baš velikim glumcima sa kojima je radila – Žarku Radiću, Milanu Štrljiću i Miodragu Krivokapiću.
“Sa Žarkom sam najviše radila i kada god bih pogrešila u naglasku, jer njima je lički naglasak mnogo bliži nego meni, oni bi me ispravljali. Ja sam i Žarku, ali i Milanu Štrljiću i Miodragu Krivokapiću, koji su mi takođe veoma pomogli, zaista zahvalna na tome. Pokušavajući brzo da se snađem, oslanjala sam se na sluh i na njihove instrukcije“, kaže Tijana.

Budite uz seriju “Kud puklo da puklo” i ove sjajne glumce u petak od 19. 15 na Prvoj TV.

Izvor i foto: Prva TV

Povezane vesti:

Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: Mate postaje novi načelnik policije
Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: Srećko odlučuje da kupi Svetin dućan
Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: Damir i Kate shvataju da im se Roko neće vratiti
Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: U Oštrovac ponovno dolazi Nadan

Ostavi komentar