Marijana Mikulić o trudnoći: Osećam se super i fit!

Članak objavljen: 26.10.2013 u 19:20 časova


Za tri nedelje, kada je predviđeni termin porođaja, glumica Marijana Mikulić postaće ponosna majka drugog sina. Na ultrazvuku pre mesec dana lekar joj je potvrdio da nosi dečaka, ali Marijana i njen suprug Josip Mikulić, docent na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s kojim je u skladnom braku osam godina, imaju spremna imena i za dečaka i za devojčicu.
Kako nam je lekar početkom leta rekao da je verovatno curica, počeli smo se pripremati za dolazak drugog ženskog člana porodice i već smo bili izabrali ime, a i dalje ga čuvamo u slučaju da ipak dobijemo kćerku – govori 32-godišnja glumica. Već je neko vreme na porodiljskom, a drugu trudnoću podnosi puno bolje nego prvu.
Osećam se super i dosta sam fit. Kilogrami su se dobro rasporedili, a i moja omiljena dizajnerka Kristina Burja, vlasnica modnog brenda Krie design, brine se da odećom uspem zakamuflirati šta želim sakriti i da otkrijem ono što želim pokazati. Osim toga, i briga oko sina Ivana kojem su četiri godine održava me u kondiciji – otkrila nam je Marijana. Uzbuđenje u njihovoj tročlanoj porodici, ističe, isto je kao i kada su iščekivali rođenje prvog deteta, s tim da je sada tu još jedan član koji mamu svaki dan pita kad će brat napokon doći na svet.
Valjda misli da će se odmah moći da se igra sa bratom! Ivan već planira i kako će s bratom deliti sobu i da će spavati na krevetima na sprat, premali je da shvati da će to biti tek za dve, tri godine. Počeo je i puno da tepa i prelaziti mami u krevet po noći, pokazuje neke znakove zaštite vlastitog terena – kroz smeh priča Mikulić.
Za razliku od prve trudnoće, kada je dobila gotovo trideset kilograma, Marijana ovoga puta neće morati na stroge dijete.
Tek sad su noge počele da mi otiču pa ih tu i tamo moram na kratko podići u vazduh i ne mogu da obujem neke cipele, ali ostale su vitke zahvaljujući i tome što živimo na četvrtom spratu bez lifta – zadovoljno će šarmantna glumica s angažmanom u zagrebačkom pozorištu Trešnja u koje bi trebalo da se vrati na proleće.

Izvor: Večernji.hr

Povezane vesti:

Stigao Andrija: Porodila se Marijana Mikulić
Marijana Mikulić otkrila recept za srećan brak!

Ostavi komentar