Marijana Mikulić otkrila recept za srećan brak!

Članak objavljen: 27.08.2013 u 19:12 časova


Osim zbog trudnoće, poznata glumica je posebno radosna zbog devete godišnjice braka sa mužem Josipom što je podelila sa prijateljima na društvenim mrežama.

Devet godina zajedno”, napisala je na svom profilu na Fejsbuku glumica Marijana Mikulić koja ne krije koliko je srećna u braku sa suprugom Josipom koji joj je kako je neretko navodila najbolji prijatelj, partner i uz to brižan i nežan otac njihovom četvorogodišnjem sinu Ivanu.
Vedra 31-godišnja glumica nedavno je otkrila kako tajna njenog uspešnog braka leži u ljubavi, poštovanju i naravno kompromisima koji su sastavni deo svake zajednice. Pre pet ipo meseci glumica je saznala da će se njihova tročlana porodica povećati za još jednog člana i to je unelo dodatnu radost u njihov dom. “Čekamo curicu… Presretni smo! Još se nismo dogovorili oko imena jer suprug Josip ima svoje ideje sin Ivan, pak, svoja omiljena imena, a i ja se nešto pitam. Što se tiče same trudnoće, odlično se osećam. Prva dva meseca imala sam mučnine, ali je sad sve u redu. Uživam u trudnoći”, rekla je Izabela iz serije “Ponos Ratkajevih” koja poslednjih nekoliko dana uređuje sobicu za malenu princezu.

Izvor i foto: Story.hr

Povezane vesti:

Preminula zvezda serije “Zabranjena ljubav”: Maja Petrin umrla u 42. godini života!
Stigao Andrija: Porodila se Marijana Mikulić
Marijana Mikulić o trudnoći: Osećam se super i fit!

Ostavi komentar