Mirta Zečević: Novo pojačanje u seriji “Tajne”!

Članak objavljen: 24.10.2013 u 17:16 časova


Lada Franić (Mirta Zečević), novi je lik u dramskoj seriji RTL Televizije “Tajne”, a koja će se od danas, 24. oktobra, pojaviti u Vilin dolu. No, Ladino ime sada je Domenika, i ona je časna sestra, a svojim pojavljivanjem pomrsiće račune bogatim Franićima, naročito Ivanu!
Ipak, to nije sve što Ladin lik nosi. Osim što je Ivan s Ladinim nestankom za sobom zakopao i svoja osećanja, Lada je zakopala još jednu veliku tajnu. Ako je otkrije, promeniće sudbine mnogih, a naročito Marine…
Glumica Mirta Zečević, koja će igrati Ladu (sestru Domeniku), rođena je u Zagrebu 25. jula 1969. godine. Članica ansambla Drame Hrvatskog narodnog pozorišta postala je pre 1993. godine. Diplomirala je na zagrebačkoj Akademiji dramske umetnosti 1997. godine. Njena najupečatljivija uloga bila je u predstavi T.S. Eliota, ‘Ubistvo u katedrali’. Mirta je glumila i u mnogim televizijskim serijama poput ‘Bračnih voda’, ‘Najboljih godina’, ‘Stipe u gostima’, te mnogim drugim, ali i u filmovima poput ‘Tri muškarca Melite Žganjer’, ‘Kotlovina’, ‘Zlatne godine’ itd.
A kako će njena uloga uticati na razvoj događaja u tajnovitom Vilin dolu, ne propustite pogledati već danas, od 20 sati, na RTL Televiziji.

Izvor: Sapunice.net

Povezane vesti:

Monika Mihajlović zaljubljena do ušiju: Sead me osvaja svaki dan!
Monika Mihajlović: Na korak do diplome!
Jelena Jovanova: U Stejepana sam se zaljubila na prvi pogled!
Ljubav na setu: Stjepan Perić i Jelena Jovanova u vezi!

Ostavi komentar