Monika Mihajlović: Poljubac sa Filipom Juričićem prošao je glatko i bezbolno!

Članak objavljen: 14.11.2013 u 17:36 časova


Velike su razlike između Barbare i mene, zapravo u skoro svemu smo jako različite. Ipak zajedničko nam je to što obe imamo tu masku kojom se predstavljamo kao opasne žene, samo se kod Barbare nakon nekog vremena primeti da ipak nije kučka bez srca, a kod mene je to još očitije“, kaže Monika Mihajlović za 24sata.
Slobodno vreme često provodi s koleginicama Jelenom Jovanovom, Iskrom Jirsak i Katarinom Baban u koje, kaže, ima dovoljno poverenja da njihovi privatni razgovori neće doći do medija.
O sceni poljupca sa Filipom Juričićem kaže: “Verujte, pojma nemam kako se ljubi Filip Juričić. Moja glava je za vreme snimanja tih scena bila na nekim drugim mestima, razmišljala sam da li mu bacam senku, gde je kamera, koja je moja unutrašnja radnja… Ali Filip je profesionalan, tako da je to prošlo glatko i vrlo bezbolno.
Odnedavno je u vezi sa pravnikom i sretno je zaljubljena, prenosi 24sata. Nada se da joj karijeru neće obeležiti uloga zlice te da će ostati u glumačkim vodama. Nakon četiri meseca snimanja “Tajni” jedva čeka tri nedelje božićnog godišnjeg odmora koji će, kaže, provesti spavajući.

Izvor: 24sata.hr
Foto: RTL

Povezane vesti:

Nova sezona serije “Kud puklo da puklo”: Nastavljaju se zapleti u Ošrovcu
Počinje druga sezona serije “Kud puklo da puklo”
Filip Juričić: Promena imidža zbog nove serije
Ornela Vištica i Mirna Medaković u novoj sapunici

Ostavi komentar