Nastavlja se snimanje serije “Selo gori, a baba se češlja”

Članak objavljen: 14.05.2016 u 13:00 časova

Popularni TV projekat autora Radoša Bajića “Selo gori, a baba se češlja” dobija nastavak, kojim se obeležava veliki praznik – 101. epizoda! Ekipa jedne od najgledanijih srpskih televizijskih serija tokom naredna tri meseca snimaće u okolini Beograda, u centralnoj Srbiji i selima u dolini Zapadne Morave – Kukljin, Bogdanje i Medveđa. Planirano je da početkom jula poslednja klapa padne na Kosovu i Metohiji.

- Imamo snažnu motivaciju da novim epizodama stvorimo najbolji mogući igrani serijski program – kaže scenarista i reditelj Radoš Bajić, koji tumači glavni lik Radašina. – Radujem se ponovnom susretu sa publikom, a posebno sam uzbuđen zbog mogućnosti da snimamo na Kosovu.

Pre 10 godina u Vrnjačkoj Banji zabeleženi su prvi kadrovi serije, koja je postigla izuzetnu gledanost i ogromnu popularnost u zemlji i regionu. Do sada je snimljeno 89 epizoda, a sa 12 novih koje se trenutno snimaju, “Selo gori” biće najduža domaća TV serija svih vremena. Milioni gledalaca koji su pomno pratili dešavanja u Petlovcu uživaće u novim dogodovštinama Radašina i Milašina, Radojke i Zlatane, sina Dragana, Dragojla, Đode i drugih dobro znanih junaka.

Prema rečima direktora produkcije “Kontrast studios” Nedeljka Bajića, snimanje je veliki izazov za produkciju, jer je rad praćen teškom finansijskom situacijom. Pored poznate i uigrane ekipe, koju predvode Milorad Mandić Manda, Radoš Bajić, Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović, Mirko Babić, Nenad Okanović, Nedeljko Bajić, Marija Petronijević, Suzana Mančić, Feđa Stojanović, Nela Mihailović, Ivan Vučković, Miroljub Trošić Đoda, Nikola Džamić, Apostol Apostolović i Danica Todorović, u petom ciklusu upoznaćemo se sa mnoštvom novih uloga.

Izvor: Novosti
Foto: Promo

Povezane vesti:

U čast preminulog druga: Milašin čuva Mandu od zaborava
Momčilo Otašević: Gušt je snimati seriju “Kud puklo da puklo”
Urnebesni kadrovi sa snimanja novih epizoda Andrije i Anđelke (VIDEO)
Radoš Bajić: Snimaćemo „Selo” i na Kosovu

Ostavi komentar