Nova domaća hit serija “Nemoj da zvocaš” od jeseni na malim ekranima

Članak objavljen: 06.07.2016 u 13:00 časova

Reč je o igranoj seriji koja na komičan način prikazuje zajednički život kroz tri para: mladog koji tek započinje život pod istim krovom, sredovečnog koji je usred „krize srednjih godina“ i zrelog koji deli dobro i zlo već 45 godina. Kroz prizmu svakog para gledaoci će se na duhovit način susresti sa radostima i „mukama“ svakodnevice u dvoje.

Prva televizija najkvalitetnijim i najbogatijim programom svake godine staje pred svoje verne gledaoce, pa vođena tim motom udarnički se priprema i za novu jesenju šemu. Pored najvećih aduta dobro poznatih emisija koje su zauzele čvrstu pozicijiu kod publike, i domaći serijski program zauzima značajno mesto u programskoj šemi. Najgledanije serije koje su postale omiljene u domovima širom Srbije gledali ste baš na Prvoj TV. “Andrija i Anđelka” , “Sinđelići”, “Kud puklo da puklo”, “Lud, zbunjen normalan” obeležili su prošlu godinu, a kako se Prva trudi da stalno pomera granice i ulaže u najbolji sadržaj od jeseni će se emitovati još jedna sjajna humoristička serija – “Nemoj da zvocaš”.

Reč je o igranoj seriji koja na komičan način prikazuje zajednički život kroz tri para: mladog koji tek započinje život pod istim krovom, sredovečnog koji je usred „krize srednjih godina“ i zrelog koji deli dobro i zlo već 45 godina. Kroz prizmu svakog para gledaoci će se na duhovit način susresti sa radostima i „mukama“ svakodnevice u dvoje.

Prva klapa je pala u nedelju, a sjajan tim okupljen je oko ovog urnebesnog sitkoma.

Najzreliji par, Simku i Batu igraju sjajni Jelisaveta Seka Sablić i Boro Stjepanović. Bivša nastavnica i policajac u penziji žive svih 45 godina zajedno pod parolom „ko se voli, taj se bije!“.
“Još osvajamo prostor, osvajamo jedno drugo, pipamo se, tražimo”, rekao je Boro na snimanju prve klape. “ Važno je da je scenario dobar. Mi smo u godinama kada su mnoge stvari prošle, ali ipak ima još mnogo toga da se doživi. Ako sačuvate pozitivnu energiju i ljubav, onda se može uživati i u poznim godinama.

Njegova partnerka Seka dodala je da joj je vrlo poznata situacija kroz koju prolazi bračni par koji tumače ona i Bora, iako, kaže, nikada nije bila u braku.
“Doživela sam ga kroz moje uloge u serijama i teatru. Ovo mi je leglo kao rukavica. Dobro vladam situacijama u bračnoj zajednici. Žene me obožavaju, dok muškarcima nisam baš toliko simpatična, osećaju da sam ih provalila”, kroz šalu, već ulazivši u novu ulogu, priča Seka.

Sredovečni bračni par provincijalaca Marina i Ilija upravo je iz Beograda ispratio sina jedinca na studije glume čak u Novi Sad i konačno, posle toliko godina, ponovo ostao sam negde između sreće i panike! Njih će vam na duhovit način dočarati Milena Vasić i Ljubomir Bandović.

Uloge najmlađih dobili su Milena Živanović i Uroš Jakovljević koji tumače Ninu i Bokija. Pošto je Boki ostao bez posla i novca za samostalni život, njih dvoje započinju svoj zajednički život upravo u našoj prvoj epizodi!

Uroš nam je otkrio da mu je zabavno na snimanju. Kada je, kako kaže, video ko igra na projektu, odmah je znao da će serija biti pun pogodak.

Snimanje je počelo u koprodukciji Adrenalina i Prve TV, a kakve nas dogodovštine očekuju u seriji “Nemoj da zvocaš” saznaćete već od jeseni. Ovo je inače drugi veliki projekat koji je Prva najavila za kratko vreme. Ova televizija posvećena je domaćem sadržaju, I nedavno je sa produkcijskom kućom K12 I Cineplexx, najavila snimanje filma “Stado” koji je okupio jedna od najvećih imena glumišta – Nikolu Kojo, Vesnu Trivalić, Nikolu Đurička, Zorana Cvijanovića, Marka Gvera, Gorana Šušljika,…

Izvor: Prva TV
Foto: PrintScreen

Povezane vesti:

Večeras u seriji “Sinđelići”: Sinđelićima stiže pismo iz Beča
Serija “Vere i zavere” uskoro na malim ekranima
Kriza: Nova serija na B92
Šešir profesora Koste Vujića: Nova serija na Prvoj TV

Ostavi komentar