Nova sezona serije “Vojna akademija” od 16. februara na RTS 1!

Članak objavljen: 15.02.2014 u 15:02 časova


Vest koja će sasvim sigurno obradovati one koji su zavoleli mlade junake serijala “Vojna akademija” i sa nestrpljenjem iščekivali njihove nove avanture – prva epizoda drugog serijala biće prikazana u nedelju, u 20.00, na RTS 1, a sa poznatim junacima moći ćete da se družite narednih sedam nedelja. Prema rečima urednika Kulturno-umetničkog programa Nacionalne televizije, Miodraga Zupanca, očekuje se veća gledanost nego prve sezone, a nastavak je i “ozbiljniji” od prvog dela, koji je iznedrio mnoge mlade glumce. Zupančevo mišljenje o gledanosti deli i Jelisaveta Orašanin (Roksanda u seriji), koja nam otkriva da su glumci bili uigraniji.
- Doživljavaju velike promene na polju škole, ali i ljubavi. Pojavljuje se mnogo novih glumaca, a među članovima ekipe je i Vlado Georgiev – kaže akterka serije.
Njen kolega Bojan Perić (u seriji Danijel Stošić) sa setom konstatuje da neće više biti nastavaka serije i dodaje:
- Ovo je i dalje serija o mladim ljudima, prijateljstvu, pravim vrednostima. Dinamičnija je postavka priče nego pre, a vojska je samo okruženje u koje je smeštena priča. Mladi ljudi su prototipi likova kakvi bi trebalo da budu. Drago mi je što su naši likovi postali uzor mladima, jer su to sve ispravni ljudi.
Radnja druge sezone direktno se nastavlja na poslednje trenutke prve. Bliži se kraj školovanja, što dovodi do rasta pritiska na mlade junake. Uobičajeni život na Akademiji, zahtevna obuka i visoki standardi školovanja, uz privatne probleme i iskušenja oficira, kao i njihovih porodica čine svakodnevicu mladih akademaca. Saznaćete koje su posledice Stošićeve saobraćajne nesreće, da li će se Nadica oporaviti, šta se dogodilo sa Risom i Zimčetom, ko će završiti Akademiju, a ko odustati, koje ljubavi će se odupreti iskušenjima i opstati, a koje ne.
Uz Jelisavetu i Bojana glavne uloge tumače: Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Tamara Dragičević i Nevena Ristić.

Izvor: Novosti

Povezane vesti:

Kraj popularne serije “Kud puklo da puklo”
Punih pet meseci: Glumica pokazala trudnički stomačić
Tamara i Petar izgovorili sudbonosno “da” na plaži
Nova sezona serije “Kud puklo da puklo”: Nastavljaju se zapleti u Ošrovcu

Ostavi komentar